Ούρο-(και άλλες)-λοιμώξεις:– ΝΑΙ στα Προβιοτικά!

ουρολοιμώξεις προβιοτικά
1.5 λεπτό

Τώρα το καλοκαίρι που οι ουρολοιμώξεις μας απειλούν περισσότερο, μπορούμε να προστατευθούμε χωρίς να λαμβάνουμε ανεξέλεγκτα αντιβιοτικά: απλά, εντάσσουμε τα προβιοτικά στη διατροφή μας!

Τα θαυματουργά «μαγικά φίλτρα» αντιβιοτικά φάρμακα σκοτώνουν τα βακτήρια που μπορεί να μας αρρωσταίνουν όταν μολύνουν το αποδυναμωμένο σώμα μας. Ταυτόχρονα, τα αντιβιοτικά σκοτώνουν επίσης τα φιλικά βακτήρια που διατηρούν υγιή τα έντερα και τις βλεννογόνους μας. Όταν τα φιλικά βακτήρια σκοτώνονται, οι ζυμομύκητες – όπως η Candida –  και τα παθογόνα – όπως το E. Coli – ευημερούν και αναπτύσσονται ανεξέλεγκτα. Αν συμβαίνει αυτό, μπορεί να βιώνουμε μετεωρισμό, αέρια, πόνο, παραγωγή και απορρόφηση τοξινών, αλλεργίες, ελλιπή λειτουργία του ανοσοποιητικού και επαναλαμβανόμενες μολύνσεις, μυκητιάσεις και συνεχείς υποτροπές. Τα αντιβιοτικά συχνά συνταγογραφούνται για την καταπολέμηση ιογενών λοιμώξεων, όπως το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη, αλλά, αν και είναι αποτελεσματικά απέναντι στα βακτήρια, τα αντιβιοτικά είναι εντελώς αναποτελεσματικά ενάντια στους ιούς.

Τα Αντιβιοτικά στην Τροφική Αλυσίδα

Η τακτική χρήση αντιβιοτικών στα βοοειδή για την αύξηση της ανάπτυξής τους έχει οδηγήσει σε μια άλλη επικίνδυνη κατάσταση. Βακτήρια όπως το E. coli, που είναι φυσιολογικοί μικροοργανισμοί στο έντερό μας, έχουν αναπτύξει στελέχη ανθεκτικά στα αντιβιοτικά που μπορούν να προκαλέσουν απειλητικές για τη ζωή ασθένειες και έχουν σκοτώσει πολλούς ενήλικες και παιδιά. Τα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά λοιμογόνα βακτήρια έχουν προκαλέσει έκρηξη ασθενειών στους ανθρώπους που τρώνε έτοιμα γεύματα, χάμπουργκερ και πρόχειρο  φαγητό μορφής fastfood. Το ζήτημα της ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά – και η αποτυχία του «μαγικού φίλτρου» – δεν έχει εξηγηθεί με σαφήνεια, εκούσια ή ακούσια.

Στηρίξτε το ανοσοποιητικό

Πρέπει να αποκαταστήσουμε την ισορροπία των φιλικών βακτηρίων και των παθογόνων οργανισμών στον οργανισμό μας, να ανοικοδομήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να ενισχύσουμε το σώμα μας, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τα μικρόβια χωρίς εξωτερική βοήθεια ή παρέμβαση. Αυτό το κατορθώνουμε τρώγοντας φρέσκα λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης, άγρια ψάρια και κρέας βιολογικής εκτροφής (χωρίς φυτοφάρμακα, αντιβιοτικά ή στεροειδή) και πίνοντας πολύ καθαρό νερό. Τα φάρμακα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης που είναι απειλητικές για τη ζωή.

Αποκαταστήστε την ισορροπία των φιλικών βακτηρίων με προβιοτικά και αποφύγετε τις ουρολοιμώξεις

Σημαντική βοήθεια ενάντια στην προσβολή και την ασθένεια από παθογόνους οργανισμούς παρέχει η λήψη εξειδικευμένου προβιοτικού συμπληρώματος. Το  Super 8 Plus Microbiota της Udos Choice είναι ένα πλούσιο σε προβιοτικά (42 δις ζώντα βακτήρια), εξελιγμένο και πλήρες μείγμα καλλιεργειών που στοχεύουν άμεσα στην αποκατάσταση της χλωρίδας του λεπτού και του παχέος εντέρου όσο και στην προστασία του ουρογεννητικού από ουρολοιμώξεις και άλλες μολύνσεις.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share