Οδηγός καλοκαιρινής επιβίωσης χωρίς κατακρατήσεις και κυτταρίτιδα

κατακρατήσεις και κυτταρίτιδα
1 λεπτό

Οι κατακρατήσεις και η κυτταρίτιδα το καλοκαίρι μας ενοχλούν περισσότερο από ποτέ! Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό; Να κάνουμε συνδυαστικά διατροφή, άσκηση, και μασάζ για να κινητοποιήσουμε τη λέμφο, καθώς μεγάλο κομμάτι της αντιμετώπισής τους αποτελεί η αναβάθμιση της λειτουργίας του λεμφικού συστήματος και οι λιγότερες τοξίνες.

Κινητοποιείστε τη λέμφο με Flor Essence για καλοκαίρι χωρίς κατακρατήσεις και η κυτταρίτιδα

Για να να διευκολύνετε τη λεμφική αποσυμφόρηση, να μειώσετε την κατακράτηση υγρών και τα πρηξίματα, να υποστηρίξετε τη δίαιτά σας και να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα χωρίς κυτταρίτιδα, χρειάζεται να κινητοποιήσετε το λεμφικό σας σύστημα. Αυτό κάνει το Flor Essence.

Φτιαγμένο από 8 “πικρά” οργανικά βότανα βοηθά στην αποτοξίνωση και τον εσωτερικό καθαρισμό του οργανισμού, υποστηρίζει κάθε δίαιτα βοηθώντας στην αποσυμφόρηση της λέμφου, ανακουφίζει από την κατακράτηση υγρών, βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της όψης του φλοιού πορτοκαλιού και βελτιώνει την εντερική λειτουργία. Η λεμφική κυκλοφορία  είναι αυτή που αποσυμφορεί τις τον οργανισμό από τις τοξίνες. Έτσι η κινητοποίησή της, συμβάλλει στη γενικότερη αναβάθμιση της υγείας του ανοσοποιητικού σας.

Ανακαλύψτε το Flor Essence σήμερα!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share