Οδηγός επιβίωσης χωρίς ουρολοιμώξεις

χωρίς ουρολοιμώξεις
1 λεπτό

Η άμμος, οι πισίνες και τα βρεγμένα μαγιό συχνά αυξάνουν την πιθανότητα εμφάνισης ουρολοιμώξεων στις διακοπές, ενώ πολλές φορές οι ουρολοιμώξεις μας ταλαιπωρούν ακόμη και μετά το πέρας των διακοπών κατά την επιστροφή μας στην πόλη.

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε γι’ αυτό; Eντάσσουμε στην καθημερινότητά μας δύο ισχυρούς συμμάχους:

Cranberries και Προβιοτικά στην υπηρεσία ενός υγιούς ουροποιητικού!

Το Super 8 Plus Microbiota είναι ένα εξειδικευμένο προβιοτικό με 42 δις ζώντα βακτήρια από ειδικά επιλεγμένες καλλιέργειες που υποστηρίζουν τη υγεία του ουροποιητικού. Ενισχύουν την ανοσία της ουροδόχου κύστης και γενικότερα του ουροποιητικού να αντιστέκεται στα παθογόνα μικρόβια όπως το E.coli κ.ά. ώστε να μη μπορέσουν να προκαλέσουν λοίμωξη.

Ταυτόχρονα τα cranberries στο Βeyond Grape Seed δημιουργούν όξινο περιβάλλον στην περιοχή και εμποδίζουν την ανάπτυξη των μικροβίων.

Bonus: Τα cranberries συνυπάρχουν στο Βeyond Grape Seed με μύρτιλα και εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιών, πλούσια σε φλαβονοειδή που συνιστούν ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που δρα ενάντια στη γήρανση.

Με τα δύο παραπάνω μέτρα προστασίας μπορείτε πραγματικά να είστε ήσυχοι και να απολαύσετε την καθημερινότητά σας, χωρίς ουρολοιμώξεις αυτό το καλοκαίρι!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share