Οδηγός επιβίωσης για τις γιορτινές ημέρες!

3 λεπτά

Χαλαρώστε και περάστε ξένοιαστα τις φετινές γιορτές!

Δεν εξυπακούεται ότι τις γιορτινές ημέρες στις διακοπές μας είμαστε πάντα ξένοιαστοι κι έχουμε καλή διάθεση – συνήθως προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς σε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και καταλήγουμε “σκασμένοι” από πολύ φαγητό και ποτό. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να αντιμετωπίσουμε τη σωματική, συναισθηματική και νοητική επιβάρυνση που βιώνουμε κατά την περίοδο των γιορτινών διακοπών.

– Ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας – δεν είναι ανάγκη να λέμε ναι σε όλους…

– Περιποιηθείτε τον εαυτό σας – είναι η πραγματική προτεραιότητα

– Μην κάνετε συμβιβασμούς για όσους και όσα αγαπάτε αληθινά

– Πείτε ναι στο αγαπημένο σας σπιτικό κουλουράκι – η δίαιτα ας περιμένει…

– Προσπαθήστε να μη φουσκώνετε – σκεφτείτε πως θα νιώθετε μετά

Είναι λίγο δύσκολο να αγνοήσετε ένα λαχταριστό μπουφέ. Μπορείτε όμως να έχετε  την υγεία σας κατά νου – Δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις από τη Flora, που μπορούν να σας βοηθήσουν, ώστε να μην επιβιώνετε απλά, αλλά να ευημερείτε.

Νιώθετε κουρασμένοι από το συνεχές τρέξιμο κι έχετε έλλειψη ενέργειας;

Όταν βρίσκεστε σε περίοδο με αυξημένες υποχρεώσεις και ενεργειακές απαιτήσεις, τότε έχετε ανάγκη από μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας από τον οργανισμό. Σε αυτό  βοηθά το Συνένζυμο Q10 που είναι καταλυτικό για την παραγωγή ενέργειας στα εργοστάσια του οργανισμού: τα μιτοχόνδρια. Η Ουμπικινόλη  στο Inno-Q-Nol®  είναι η συμπυκνωμένη και αξιοποιήσιμη μορφή του Q10 και μέχρι 8 φορές δραστικότερη.

Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με το Inno-Q-Nol®

Inno-Q-Nol, Συνένζυμο CoQ10

Βάλτε την υγεία στο τραπέζι σας

Παρασκευάστε ένα υγιεινό γλυκό (χωρίς να θυσιάσετε τη γεύση). Απολαύστε λιχουδιές χωρίς γλουτένη, λακτόζη και ζάχαρη, πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά,  παρασκευασμένες με την προσθήκη του Beyond Greens ® – ένα οργανικό πλούσιο κοκτέιλ υπερτροφών με τις απαραίτητες βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά – και του Udo’s Oil ™ 3.6.9 Blend – πλήρης πηγή όλων των Ω-λιπαρών που χρειάζεστε.

Συστατικά

✽ 1 φλιτζάνι δημητριακά ολικής με καφέ ρύζι (χωρίς ζάχαρη)
✽ 1/2 φλιτζάνι αποξηραμένη καρύδα χωρίς ζάχαρη + λίγο ακόμα για την επικάλυψη
✽ 1/2 φλιτζάνι βρώμη χωρίς γλουτένη
✽ 1/4 φλιτζανιού βούτυρο αμυγδάλου
✽ 1/4 φλιτζάνι καρδιές κάνναβης
✽ 1/4 φλιτζάνι μέλι
✽ 1 κουταλιά της σούπας Beyond Greens ®
✽ 1 κουταλάκι της σούπας Udo’s Oil ™ 3.6.9 Blend
✽ 1 κουταλάκι του γλυκού κακάο
✽ Μια πρέζα θαλασσινό αλάτι

Udo’s 3∙6∙9 Oil Blend - Φυτικά Ωμέγα-3 υγρόΩμέγα-6beyondgreens01

Οδηγίες

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα δημητριακά, την κάνναβη, την καρύδα, τη βρώμη και το αλάτι. Σε άλλο μπολ αναμιγνύουμε το βούτυρο αμυγδάλου, το μέλι, το Beyond Greens ®, το Udo’s Oil ™ 3.6.9 Blend και το κακάο. Αναμίξτε τα υγρά και τα ξηρά συστατικά. Πλάστε μπαλάκια σε μέγεθος μπάλας γκολφ και στη συνέχεια κυλήστε τα στην καρύδα. Παγώστε. Ξεπαγώστε λίγο πριν το σερβίρισμα.

Αποσυμφορηθείτε από το άγχος τις γιορτινές μέρες

Μήπως η προσπάθεια για τελειότητα και για να τα προλάβετε όλα, ωθεί τα επίπεδα του άγχους σας στα ύψη κατά τη διάρκεια των γιορτών;
Έχουμε τρεις απλές προτάσεις για να χαλαρώσετε:

1. Γίνετε ρεαλιστές

Καθοδηγείστε τις σκέψεις σας στη σφαίρα της πραγματικότητας – οι τέλειες διακοπές δεν υπάρχουν. Αντί να ψάχνετε μάταια το τέλειο, στρέψτε την προσοχή σας στο να αποδεχθείτε τα όριά σας, να θέτετε ρεαλιστικούς στόχους και να αφήνετε τον εαυτό σας να χαρεί με ότι έχει.

2. Αγοράστε δώρα για το καλό των ημερών

Όταν οι επιλογές σας αρχίζουν να εκτροχιάζονται, σταματήστε για ένα λεπτό και ξανασκεφτείτε. Είναι εύκολο να πέσετε θύματα του καταναλωτισμού της εποχής. Κάνετε το καλύτερό που μπορείτε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Να επιμείνετε σε αυτό και να επικεντρωθείτε σε ότι είναι σημαντικό: τη χαρά της γιορτής και της συνεύρεσης με τους αγαπημένους σας.

3. Φροντίστε τον εαυτό σας

Όταν οι καταστάσεις σας φέρουν σε οριακό σημείο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις αφήνετε να σας κατακυριεύσουν. Υπάρχουν φυσικοί και υγιείς τρόποι που διευκολύνουν να αντιμετωπίσετε το άγχος και να ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα τους στρες. Το Stressveda περιέχει ένα μοναδικό μείγμα από 4 βότανα που παρέχουν ανακούφιση από την ψυχική κούραση και την αδυναμία, ενώ διατηρεί στη βέλτιστη κατάσταση την υγεία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος. Το Stressveda υποστηρίζει τη λειτουργική μνήμη και τη συγκέντρωση, βοηθά στην αύξηση της αποδοτικότητας στην εργασία, δίνει τόνωση και ενέργεια και δεν προκαλεί υπνηλία.

Χαλαρώστε με Stressveda

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share