Ξεκινήστε τη χρονιά ανανεωμένοι!

Ξεκινήστε τη χρονιά ανανεωμένοι!
2,5 λεπτά

Η αλλαγή της χρονιάς συχνά μας εμπνέει να κάνουμε μια νέα αρχή. Υπάρχει καλύτερος  τρόπος από μια καλή αποτοξίνωση για να ξεκινήσετε ανανεωμένοι, φρέσκοι και γεμάτοι ενέργεια τη νέα χρονιά; Μερικοί άνθρωποι είναι αρνητικοί στην ιδέα μιας αποτοξίνωσης, επειδή είτε δεν ξέρουν τον τρόπο, είτε τη θεωρούν μια σκληρή κι ακραία διαδικασία για τον οργανισμό. Αυτό όμως δεν ισχύει, καθώς υπάρχει ένας ήπιος τρόπος για να αποτοξινωθεί το σύστημά σας… μέσα σε μία μόλις εβδομάδα!

Τι είναι η αποτοξίνωση;

Ας είμαστε ξεκάθαροι. Δεν είναι δίαιτα. Το νόημα μιας αποτοξίνωσης δεν είναι να χάσουμε  βάρος. Αποτοξίνωση σημαίνει να κάνουμε ένα διάλειμμα από τα τρόφιμα και τα ποτά που μας επιβαρύνουν. Ας μην ξεχνάμε πως η πεπτική υγεία είναι στενά συνδεδεμένη με τη γενική υγεία. Γι’ αυτό η περιοδική επαναφορά είναι ένας καλός τρόπος για να διατηρήσετε το σώμα σας σε άριστη κατάσταση.

Τι να τρώτε

Εστιάστε σε τρόφιμα που είναι εύκολο να αφομοιωθούν. Βρώμη και smoothies είναι δύο καλές επιλογές για πρωινό. Το Kitchari – ένα παραδοσιακό πιάτο της Αγιουρβέδα με ρύζι, φασόλια ή ροβίτσα και λαχανικά – είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεσημεριανό γεύμα. Για τα υπόλοιπα γεύματά σας, επιλέξτε λαχανικά στον ατμό ή πουρέ λαχανικών, φρέσκα  φρούτα, καρύδια και αυγά (εκτός αν έχετε ευαισθησία ή αλλεργία σε κάποια από αυτές τις τροφές). Το πιο σημαντικό είναι να αποφύγετε το λευκό αλεύρι, τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Δεν σας προσφέρουν απολύτως τίποτε.

Μερικοί άνθρωποι επωφελούνται από μια αποτοξίνωση για να κόψουν κάποια τρόφιμα που υποψιάζονται ότι μπορεί να τους προκαλούν προβλήματα, όπως η γλουτένη, τα γαλακτοκομικά, η σόγια ή το καλαμπόκι. Είναι ένας καλός τρόπος να δείτε αν αισθάνεστε καλύτερα χωρίς αυτά.

Πόσο πρέπει να φάτε; Καταναλώστε τόση τροφή όση χρειάζεται για να αισθάνεστε ικανοποιημένοι μετά από κάθε γεύμα. Μη θεωρήσετε ότι αν πεινάσετε, θα αποτοξινωθείτε γρηγορότερα: ο καθαρισμός δε γίνεται fast track…

Τι να πίνετε

Το απλό είναι το καλύτερο όταν πρόκειται για την ενυδάτωση κατά τη διάρκεια ενός καθαρισμού. Πιείτε νερό, σκέτο ή με λίγο λεμόνι ή πιπερόριζα, και πράσινο τσάι (κατά προτίμηση ζεστό, όχι παγωμένο). Προσπαθήστε να αυξήσετε την πρόσληψη υγρών σε τουλάχιστον 10 φλιτζάνια την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο τα νεφρά σας μπορούν πολύ πιο εύκολα να «ξεπλύνουν» τις τοξίνες από το σώμα σας. Ίσως δε χρειάζεται να σας το πούμε αυτό, αλλά πρέπει επίσης να κάνετε ένα διάλειμμα από την καφεΐνη και το αλκοόλ. Το συκώτι σας θα νιώσει ευγνωμοσύνη!

Τι συμπληρώματα να επιλέξετε για να νιώσετε ανανεωμένοι

Το Flor-Essence, η # 1 συνταγή αποτοξίνωσης στην Αμερική, είναι ο «καθαρός» σύμμαχός σας. Σε αντίθεση με τις σκληρές μορφές διουρητικών και καθαρτικών, αυτό το αποτοξινωτικό υγρό ενισχύει απαλά τις φυσικές διεργασίες πέψης και αποβολής του οργανισμού σας, παρέχοντας παράλληλα αντιοξειδωτική προστασία. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο ήπιο ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά με ασφάλεια, όσο και αποτελεσματικό. Το Flor-Essence θα σας αφήσει μια αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας. Θα θυμηθείτε τον καλύτερό σας εαυτό!

Τι είναι το Flor-Essence;

Το μείγμα των «πικρών» βοτάνων που περιέχει το Flor-Essence αποτελείται από τα παρακάτω 8 βότανα:

Κολλιτσίδα

Λάπαθο

Φλοιός Φτελιάς

Αγιάγκαθο

Νεροκάρδαμο

Κόκκινο τριφύλλι

Ραβέντι

Φύκι kelp

Αυτά τα βότανα παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία, ενώ βοηθούν το σώμα σας να απομακρύνει αποτελεσματικότερα τις τοξίνες μέσω του ήπατος, των νεφρών, του παχέος εντέρου, του αίματος, των βλεννογόνων και του δέρματος. Τα βότανα συνεισφέρουν τις πολύτιμες ιδιότητές τους δρώντας συνεργικά, ενοποιούμενες σε μια εντελώς νέα ουσία με πολλαπλασιαστικές ευεργετικές ιδιότητες. Bonus: Ενθαρρύνουν τις τακτικές κινήσεις του εντέρου και βοηθούν στην εξάλειψη των αερίων και των φουσκωμάτων.

Το Flor-Essence δεν περιέχει γλουτένη, είναι μη ΓΤΟ, 97% οργανικό, Kosher και vegan και μπορεί να το πάρει ο καθένας (εξαιρούνται έγκυες και θηλάζουσες).

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share