Ντρέσιγκ με καρότα, τζίντζερ και Ω-Λιπαρά

Ντρέσιγκ με καρότα
1 λεπτό

Βαρεθήκατε να φτιάχνετε την ίδια σαλάτα κάθε μεσημέρι; Αλλάξτε τα ντρέσιγκ που συνήθως χρησιμοποιείτε με κάτι διαφορετικό. Σας έχουμε ετοιμάσει μία ιδιαίτερη συνταγή για ντρέσιγκ με καρότα, που εκτός από νόστιμη είναι και extra τονωτική! Διαβάστε πώς να ετοιμάσετε ένα υπέροχο ντρέσινγκ με καρότα, τζίντζερ και Udo’s Oil Blend της Udo’s Choice παρακάτω:

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μεσαίο καρότο ψιλοκομμένο
  • ⅓ φλυτζάνι Udo’s Choice Oil Blend
  • ¼ μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1½ κουταλιά σούπας τζίντζερ τριμμένο
  • ¼ φλυτζάνι λευκό ξύδι
  • 1 κουταλιά σούπας φρέσκια ρίζα κουρκουμά τριμμένη
  • Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμίξτε όλα τα υλικά και συνδυάστε τα με μια πράσινη, ολόφρεσκη σαλάτα της εποχής. Το συγκεκριμένο ντρέσιγκ με καρότα συνδυάζει αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τα εξαιρετικά φυτικά ωμέγα λιπαρά από το Udo’s Oil .

Tο Udo’s Oil είναι ένα μίγμα από έλαια που προκύπτουν από την ψυχρή έκθλιψη οργανικών σπόρων από λινάρι, σουσάμι, ηλίανθο, νυχτολούλουδο, φύτρες ρυζιού και βρώμης. Είναι πλήρως ανεπεξέργαστο και προσφέρει ωμέγα 3 και ωμέγα 6 σε αναλογία 2:1.

Καθώς παρασκευάζεται σε ψυχόμενο περιβάλλον, απουσία φωτός και οξυγόνου, διασφαλίζεται η διατήρηση όλων των οργανοληπτικών του χαρακτηριστικών. Οι συνθήκες διατήρησής του και η συσκευασία εγγυώνται ότι τα Ω-Λιπαρά μένουν αναλλοίωτα, χωρίς την ελάχιστη τάγγιση, μέχρι και τη λήξη του προϊόντος. Είναι προϊόν κατάλληλο για vegan, κετογονική διατροφή και kosher.

Καλή σας όρεξη!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share