Ναι στα Ω- λιπαρά, αλλά ποια Ω-λιπαρά να προτιμήσω;

σημεία υπεροχής Ω-λιπαρά, ποια Ω-λιπαρά να προτιμήσω;
1.5 λεπτό

Στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής κυκλοφορούν πολλά Ω-λιπαρά: από ψάρια, φυτά, Krills, συκώτι μουρούνας, απλά Ω-3 ή Ω-6 ή/και συνδυασμένα, μαζί με βιταμίνες και πολλά άλλα. Η αλήθεια είναι ότι όλα μπορεί να έχουν να προσφέρουν κάτι, υπάρχουν όμως κάποια σημεία υπεροχής στα Ω-λιπαρά, ιδίως όταν μιλάμε για αποτελεσματικότητα και μακροχρόνια λήψη, στα οποία σημεία υπεροχής αξίζει να δώσουμε προσοχή πριν επιλέξουμε.

Τα σημεία υπεροχής στα Ω-λιπαρά του Udo’s Oil 3.6.9

Τα Ω-λιπαρά στο Udo’s Oil 3.6.9 έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που συνιστούν την ανώτατη ποιότητά τους, εγγυώνται την ασφαλή μακροχρόνια κατανάλωσή τους – και από παιδιά- και κυρίως την αποτελεσματικότητά τους:

-Προέρχονται από έλαια πιστοποιημένων βιολογικών σπόρων, 100% φυτικής προέλευσης, μη γενετικά τροποποιημένα.

-Ο τρόπος παραγωγής τους σε ψυχόμενο περιβάλλον, κενό οξυγόνου και απουσία φωτός εξασφαλίζει τη μη οξείδωσή τους και την παρουσία όλων των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών.

-Οι συνθήκες διατήρησης και η συσκευασία εγγυώνται ότι μένουν αναλλοίωτα, χωρίς την ελάχιστη τάγγιση, μέχρι και τη λήξη τους.

-Είναι 100% ανεπεξέργαστα, χωρίς χημικά και διατηρούν τα φυσικώς ευρισκόμενα συστατικά των σπόρων, όπως φωσφολιπίδια, χλωροφύλλη, βιταμίνη Ε, καροτένη και  φυτοστερόλες.

-Το περίβλημα της κάψουλας είναι vegan.

-Περίπου το 75% αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας έλαιο λιναριού.

-Έχουν την αναλογία 2:1 Ω3 /Ω6, που ισορροπεί ιδανικά την αναγκαία καθημερινή πρόσληψη του οργανισμού, καθώς τα Ω-3 δε μπορούν να μεταβολιστούν χωρίς να υπάρχουν Ω-6 στο σώμα μας.

-Περιέχουν εγγυημένα μη οξειδωμένα Ω-6 λιπαρά σε αντίθεση με τα οξειδωμένα, άρα και ανθυγιεινά Ω-6 που λαμβάνουμε σε μεγάλες ποσότητες από τη διατροφή μας.

-Το έλαιο νυχτολούλουδου αποτελεί τη βέλτιστη πηγή GLA, το πολύτιμο για την αντιφλεγμονώδη δράση συστατικό των Ω-6, ενώ επιλέχθηκε να μην περιέχει το CLA συστατικό των Ω-6, το οποίο εμφανίζει μεν λιποδιαλυτική δράση, αλλά γίνεται τοξικό στο ήπαρ μετά από χρόνια λήψη.

Το Udo’s Oil 3.6.9 αποτελείται από έλαια σπόρων λιναριού, νυχτολούλουδου, ηλίανθου, σουσαμιού, φύτρων ρυζιού και βρώμης, καρύδας και λεκιθίνη σόγιας. Είναι σχεδιασμένο από τον Udo Erasmus, παγκόσμια αυθεντία στα λιπαρά οξέα και συγγραφέα του best seller “Fats that kill, Fats that heal”. Θα τα βρείτε σε δύο μορφές: σε κάψουλες και σε υγρό λάδι που διατηρείται στο ψυγείο.

Είναι τα Ω-λιπαρά που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share