Μια εναλλακτική και αποτελεσματική αντιμετώπιση του stress

αντιμετώπιση του stress
2 λεπτά

Αισθάνεστε συχνά άγχος από τις πολλές απαιτήσεις της καθημερινής ζωής; Κάποιες φορές το κάθε τι γίνεται «πάρα πολύ» για εσάς; Περνάτε μια ιδιαίτερα δύσκολη φάση; Υπάρχει μια αποτελεσματική αντιμετώπιση του stress;

Η ζωή μπορεί να φέρει ορισμένες εντάσεις σε τακτική βάση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθορίσουν την κάθε μας στιγμή. Για να διαχειριστούμε επιτυχημένα το stress, πρέπει να οργανώσουμε αμυντικούς μηχανισμούς που να φέρνουν αποτέλεσμα, έστω και με αργό ρυθμό, αποκλείοντας όμως την αμφιλεγόμενη και συχνά επικίνδυνη χρήση φαρμάκων.

Σίγουρα μπορούμε καλύτερα και, αν είμαστε τυχεροί ώστε να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας αγαπούν, η βοήθεια του περιβάλλοντός μας είναι πολύτιμη. Η υγιεινή διατροφή και η άσκηση παίζουν ασφαλώς σημαντικό ρόλο. Επίσης, υπάρχουν φυσικοί  τρόποι για να βρούμε περισσότερη ισορροπία και αρμονία σε ταραγμένες εποχές, και ένας τέτοιος είναι το συμπλήρωμα διατροφής Stressveda που μπορεί να συμβάλλει στη διαχείριση των συμπτωμάτων του stress.

Τι είναι το Stressveda;

Το Stressveda είναι ένα μοναδικό μείγμα εκχυλίσματος Ashwagandha (Withania somnifera) και βιταμινών Β, που δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση του stress, μπορεί να καταπραΰνει την ευαισθησία στο άγχος, ενώ υποστηρίζει την θετική ψυχική απόδοση και την καλή υγεία του νευρικού συστήματος.

  • Αναγνωρισμένο για την ικανότητά του να ισορροπεί σώμα και μυαλό, το Ashwagandha χρησιμοποιείται στις παραδοσιακές πρακτικές της Ayurveda για πάνω από 4.000 χρόνια. Η λέξη Ashwagandha είναι σανσκριτική και αναφέρεται στον ύπνο (τα σανσκριτικά είναι η γλώσσα του αρχαίου Ινδικού πολιτισμού και φιλοσοφίας). Το εκχύλισμά της, που χρησιμοποιείται στο Stressveda, είναι πατενταρισμένο ως KSM-66® και εξάγεται χρησιμοποιώντας μια εξελιγμένη Αγιουρβεδική μέθοδο χωρίς αλκοόλ ή διαλύτες, από οργανικές ρίζες του βοτάνου που καλλιεργούνται στο Rajasthan της Ινδίας.
  • Οι βιταμίνες Β του Stressveda προέρχονται από φυτά και εξάγονται από βιολογικά φρούτα. Αναλυτικά περιέχει Β1, Β2, Β3 (νιασίνη), Β5 (παντοθενικό οξύ), Β6 και Β9 (φυλλικό οξύ). Το εξαιρετικής ποιότητας οργανικό μείγμα βιταμινών Β είναι το επίσης πατενταρισμένο Orgen-B’s® 100% USDA certified.

Το Stressveda μπορεί να ληφθεί είτε συμπτωματικά για τη διατήρηση της ευεξίας σε ταραχώδεις μέρες ή συστηματικά για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και της ψυχικής ηρεμίας, αλλά και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Γιατί να επιλέξετε το Stressveda;

  • Μοναδική φόρμουλα Ashwagandha σε συνδυασμό με οργανικές βιταμίνες Β
  • Χρησιμοποιεί το κλινικά αποδεδειγμένο εκχύλισμα KSM-66® Ashwagandha
  • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του άγχους και έχει προσαρμογόνο δράση που συμβάλλει στην καλή ψυχική ισορροπία
  • Οι βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, φυλλικό οξύ, βιοτίνη, C, D, E,K προέρχονται από βιολογικό σπανάκι, μπρόκολο, καρότο, γλυκοπατάτα, πορτοκάλι, μήλο, φράουλα, ηλιόσπορος, shiitake και maitake μανιτάρι. Οι φυτικές οργανικές βιταμίνες Β περιέχουν και τους φυσικούς συν-παράγοντές τους
  • 100% φυτικής προέλευσης, κατάλληλο για χορτοφάγους
  • Συνιστώμενη χρήση: Λαμβάνετε 1 κάψουλα τη μέρα.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share