Η αποτοξίνωση διορθώνει τον μεταβολισμό και την υγεία!

detox αποτοξίνωση οργανισμού detox
1,5 λεπτό

Η αποτοξίνωση έχει στόχο να απομακρύνει ό,τι επιβαρύνει τον οργανισμό μας. Η αποτοξίνωση είναι μια καθημερινή λειτουργία του οργανισμού και είναι πολύ περισσότερο από αυτό που ακούγεται, καθώς βοηθά το σώμα να λειτουργήσει απρόσκοπτα μειώνοντας τις χρόνιες φλεγμονές κι ενισχύοντας το ανοσοποιητικό, ενώ παράλληλα ρυθμίζει το μεταβολισμό μας.

Η εγνωσμένη αξία των πικρών βοτάνων στην αποτοξίνωση

Τα πικρά βότανα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τις αποτοξινωτικές διεργασίες του οργανισμού. Οι ινδιάνοι της βόρειας Αμερικής χρησιμοποιούσαν για χρόνια το εκχύλισμα από 8 «πικρά» φαρμακευτικά βότανα σα γιατρικό, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα με την επωνυμία Flor Essence από την καναδική εταιρεία Flora και είναι το Νο 1 σε πωλήσεις αποτοξινωτικό στην Αμερική. Τα 8 οργανικά βότανα είναι η κολλιτσίδα, το νεροκάρδαμο, το ραβέντι, το κόκκινο τριφύλλι το φύκι kelp, το αγιάγκαθο, το λάπαθο και η φτελιά. Αυτά τα βότανα συνεισφέρουν τις αποτοξινωτικές, αντιικές, αντιοξειδωτικές και ανοσοδιεργερτικές τους ιδιότητες δρώντας συνεργικά σε κυτταρικό επίπεδο και χαρίζουν βελτιωμένη υγεία, ενέργεια, καλή διάθεση, ποιοτικό ύπνο και έλεγχο του βάρους.

Τι προσφέρει η νηστεία για 16 συνεχόμενες ώρες μια φορά/εβδομάδα σε συνεργασία με την αποτοξίνωση

Η αποτοξίνωση υποστηρίζεται και επιταχύνεται με ένα παράλληλο πρόγραμμα διατροφής απαλλαγμένης από τηγανητά, αλκοόλ, επεξεργασμένα τρόφιμα και καφέδες και μια φορά/εβδομάδα αποχή από το φαγητό για 16 ώρες. Όπως αναφέρει ο Δρ. Φρεντερίκ Σαλντμάν –καρδιολόγος, διατροφολόγος, διεθνούς κύρους ειδικός στην προληπτική ιατρική- στο βιβλίο του «Τα μυστικά της καλής ζωής», η αποτοξίνωση ενεργοποιεί την αυξητική ορμόνη IG F1, η οποία έχει αντιγηραντική δράση και το διάστημα χωρίς λήψη τροφής ρίχνει την ενέργεια σε χαμηλά επίπεδα. Έτσι δίνεται  η ευκαιρία στα κύτταρα να ανανεωθούν κι ενεργοποιούνται οι προστατευτικοί μηχανισμοί. Αυτό σημαίνει ότι γινόμαστε διαχειριστές της υγιούς λειτουργίας του οργανισμού μας, αφού θέτουμε σε λειτουργία τα καλά γονίδια ενώ ταυτόχρονα μπλοκάρουμε τη γονιδιακή έκφραση των κακών γονιδίων μας.

Επομένως η αποτοξίνωση ανακουφίζει τον οργανισμό και παράλληλα του δίνει την άνεση να εκτελέσει αποτελεσματικά τις επουλωτικές κι αυτοεπιδιορθωτικές εργασίες για να αντιμετωπίσει καλύτερα τις φλεγμονές.

Ο επαναπρογραμματισμός του μεταβολισμού μας σε συνεργασία με την αποτοξίνωση

Σε συνεργασία με την αποτοξίνωση, η μικρή αποχή από το φαγητό στρεσάρει ελαφρά τον οργανισμό με τέτοιο τρόπο ώστε να ανασυνταχθεί, να ενισχύσει το DNA και να επαναπρογραμματίσει το μεταβολισμό του. Η μειωμένη ενέργεια που δέχονται τα κύτταρα μειώνει το ρυθμό γήρανσης και αυξάνει τη διάρκεια ζωής.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share