Μακαρονάδα με Πέστο από Udo’S Oil, Μαϊντανό και Καρύδια

1 λεπτό

Τι πιο χορταστικό και ελαφρύ φαγητό για το καλοκαίρι από μια εξαιρετική μακαρονάδα με πέστο;

Το πέστο είναι μια από τις τροφές-δώρο: εύκολο στην παρασκευή, γεμάτο γεύση, δεν απαιτεί μαγείρεμα, συνδυάζεται με πολλά φαγητά, διατηρείται καλά και – αν και απλό – τα συστατικά του είναι μερικά από τα πιο ισχυρά διατροφικά στοιχεία: σκόρδο, φρέσκα βότανα, ακατέργαστα καρύδια. Τι άλλο μπορούμε να πούμε; Ότι το λάδι που χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη συνταγή, το Udo’s oil  3 · 6 · 9 Blend,  προέρχεται από οργανικούς σπόρους από λινάρι, σουσάμι και νυχτολούλουδο και είναι η πιο ποιοτική πηγή Ω-λιπαρών!

Συστατικά για μακαρονάδα με πέστο:

1 φλιτζάνι καρύδια

¼ φλιτζάνι έλαιο Udo’s Oil 3 · 6 · 9 Blend

¼ φλιτζάνι παρθένο ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι φρέσκο ​​μαϊντανό

1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

1 μικρή σκελίδα σκόρδο, τριμμένη

Θαλασσινό αλάτι ή αλάτι των Ιμαλαίων και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, για γεύση

Οδηγίες:

  1. Με το χέρι ψιλοκόβετε τα καρύδια και μετά το μαϊντανό. Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα μικρό έως μέτριο μπολ και ανακατέψτε καλά. Εάν δεν θέλετε να το κάνετε με το χέρι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή: τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε μπλέντερ ή επεξεργαστή, φροντίζοντας να μην τα κάνετε σαν αλοιφή (θέλετε κάποια υφή).
  2. Προσθέστε ή ανακατέψτε σε ζυμαρικά, κρέατα, σάντουιτς, θαλασσινά, σαλάτες, σούπες, λαχανικά στον ατμό κ.λπ. και ψύξτε ή παγώστε το υπόλοιπο πέστο σε ένα καλά σφραγισμένο γυάλινο δοχείο.

By USHA MENARD 

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share