Λινέλαιο: η αξία του τρόπου παρασκευής του

λινέλαιο παρασκευής
1.5 λεπτό

Το πόσο πολύτιμο είναι το λινέλαιο, δηλαδή το έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους του λιναριού –το οποίο περιέχεται στο Udo’s Oil™ 3•6•9 Blend – για τα Ω-3 λιπαρά που περιέχει, τις αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιθρομβωτικές ιδιότητες του, για αύξηση της  ενέργειας, βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας, μείωση των λιπιδίων, ορμονική ισορροπία  και πολλά ακόμα, είναι γνωστό. Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε, είναι ότι είναι πολύ ευαίσθητο στην οξείδωση (επαφή με το οξυγόνο) και τη θερμοκρασία. Είναι πολύ σημαντικός για το λινέλαιο ο τρόπος παρασκευής του και συντήρησής του, ώστε να διατηρούνται όλα τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά.

Η παρασκευή του λινελαίου στο Udos Oil 3-6-9 Blend

Το έλαιο λιναριού είναι το βασικό συστατικό του Udo’s Oil™ 3•6•9 Blend της Flora.  Εξάγεται με ψυχρή έκθλιψη, σε ψυχόμενο περιβάλλον και σε κενό οξυγόνου, ώστε να έχει μηδενική οξείδωση. Το Udo’s Οil είναι ένα πιστοποιημένο οργανικό, ανεπεξέργαστο, αφομοιώσιμο και χορτοφαγικό μείγμα ελαίων τα οποία εξάγονται με τον ίδιο τρόπο όπως και το έλαιο λιναριού, από άλλους φυτικούς σπόρους. Συσκευάζεται σε γυάλινα, σκούρα, κεχριμπαρένια μπουκάλια και διατηρείται στο ψυγείο. Περιέχει έλαια από ακόμα 4 είδη σπόρων – νυχτολούλουδο, σουσάμι, ηλιόσπορο και καρύδα-, ώστε να παρέχει την ιδανική αναλογία 2:1 Ω-3 προς Ω-6 λιπαρών οξέων. Τα παραπάνω το καθιστούν  ασφαλές για τον καθένα, για μακροχρόνια χρήση.

Το λινάρι που χρησιμοποιεί η Flora, είναι Καναδικής παραγωγής και είναι το πιο ποιοτικό λινάρι, με τα πολυτιμότερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό συμβαίνει και λόγω του ιδιαίτερου κλίματος που επικρατεί ιδιαίτερα κατά τη συγκομιδή του, το μήνα Σεπτέμβρη, όπου η θερμοκρασία πέφτει απότομα και τα φυτά ψύχονται πριν τη συγκομιδή.

Επωφεληθείτε από όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του λινελαίου και των άλλων ελαίων με το Udo’s Oil™ 3•6•9 Blend.

Τι λένε τα νούμερα

Έρευνες* που αφορούν το Udo’s Oil 3•6•9 Blend δείχνουν ότι η συστηματική χορήγησή του πετυχαίνει:

40% βελτίωση της αναλογίας καλής και κακής χοληστερόλης

20% μείωση των τριγλυκεριδίων

53% αύξηση της ενέργειας και της αντοχής σε αθλητές

62% μείωση του χρόνου επούλωσης από τραυματισμούς

30% αύξηση της πνευματικής συγκέντρωσης στα παιδιά

32% βελτίωση του ύπνου

20% μείωση του βάρους

23% βελτίωση της επιδερμίδας

*1. Robert Universe Elite Strength Athlete Case Study

  1. Cadogan, O.U., ’’The Effects of EFA on Athletic Performance/ General Well Being and Risk Factors for Cardiovascular Disease’’, 2000, Denmark)
  2. Study in Lever Park School Horwich, Bolton, UK, 2007

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share