Κορυφαία Ω-λιπαρά: λίπη που θεραπεύουν

Κορυφαία Ω-λιπαρά: λίπη που θεραπεύουν
1.5 λεπτό

Δεν είναι ίδια όλα τα λιπαρά. Αν και έχουμε συνηθίσει να δίνουμε στη λέξη “λίπος” μια αρνητική έννοια, η πραγματικότητα έρχεται να μας αλλάξει σκεπτικό, καθώς μερικά λιπαρά κάνουν πραγματικά το σώμα μας να “ανθίζει”, ενισχύοντας παράλληλα τον εγκέφαλο. Τα κορυφαία Ω-λιπαρά του Udo’s Oil 3.6.9, αποτελούν μια υψηλής ποιότητας φόρμουλα, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει όλα τα καλά λιπαρά που χρειάζεται το σώμα για τη λειτουργία του, τη βελτίωση των γνωστικών ικανοτήτων και την υποστήριξη της συνολικής υγείας.

Τα θεμελιώδη αυτά λιπαρά παρέχουν τα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFA) που ο οργανισμός μας χρειάζεται, αλλά δε μπορεί να τα παράξει μόνος του. Το φυτικό, οργανικό, μη επεξεργασμένο μίγμα ελαίου Udo’s Oil 3.6.9 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ισορροπημένη αναλογία 2 προς 1 ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων.

Αυτό σημαίνει ότι το βραβευμένο Udo’s Oil 3.6.9 περιέχει όλα τα καλά λιπαρά που χρειάζεστε χωρίς τα “κακά” λιπαρά που πρέπει να αποφύγετε. Ταυτόχρονα τα Ω-λιπαρά που περιέχει προέρχονται εξ’ ολοκλήρου από οργανικές φυτικές πηγές και είναι ιδανικά για όσους ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή. Παρασκευάζονται από φυτικά, μη επεξεργασμένα έλαια από φρέσκους, πιστοποιημένους οργανικούς σπόρους λιναριού, ηλίανθου, σησαμιού και νυχτολούλουδου, καθώς και έλαια από καρύδα, ρύζι και πίτουρο.

Τα Ωμέγα λιπαρά είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου, βελτιώνουν τη γενική υγεία και τη λειτουργία της καρδιάς, χτίζουν τους μυς και βελτιώνουν τις γνωστικές ικανότητες και την υγεία του εγκεφάλου.

Η προσθήκη αυτών των ελαίων στην καθημερινότητά σας είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να καταφέρετε να επιτύχετε μια μεγάλη διαφορά στη συνολική υγεία σας. Είτε λαμβάνοντάς τα σε κάψουλες (με 100% χορτοφαγικό περίβλημα, vegecaps softgels), είτε χρησιμοποιώντας το υγρό λάδι (που διατηρείται στο ψυγείο, με εγγυημένα όλα τα οργανοληπτικά του θρεπτικά χαρακτηριστικά ακέραια και μη οξειδωμένα) σε σαλάτες/ στο πρωινό σας/σε smoothies και αλλού.

Η Hillary Eaton είναι συγγραφέας με αντικείμενο τα τρόφιμα και τα ταξίδια με έδρα το Λος Άντζελες, της οποίας η εργασία έχει δημοσιευτεί στο VICE, το Food & Wine, το Refinery 29, το Complex και τους Los Angeles Times

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share