Καταπολεμήστε το στρες με το Stressveda

Καταπολεμήστε το στρες με ashwagandha
2 λεπτά

Αν ψάχνετε για κάποια επιπλέον βοήθεια ενάντια στα προβλήματα που σας προκαλούν το άγχος και η νευρικότητα, καταπολεμήστε το στρες τώρα με ένα αξιόπιστο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής. Το Stressveda της Flora  συγκεντρώνει τις βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6 και φυλλικό οξύ, προερχόμενα από οργανική γκουάβα, βασιλικό και λεμόνια κι ένα μοναδικό εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha σε μία φόρμουλα για ανακούφιση από το στρες και καλή γνωστική υγεία.

Οι βιταμίνες Β συμβάλλουν στην υγιή αντιμετώπιση του στρες και υποστηρίζουν τη φυσιολογική ψυχική δραστηριότητα και την υγεία του νευρικού συστήματος. Το Ashwagandha είναι ένα προσαρμογόνο (adaptogen) βότανο της Αγιουρβεδικής παραδοσιακής “ιατρικής”. Τα Προσαρμογόνα είναι βότανα που βοηθούν στην αύξηση της ικανότητας του οργανισμού να αντιστέκεται σε φυσικούς, χημικούς ή βιολογικούς παράγοντες, έχουν ομαλοποιητική επίδραση στην αντιμετώπιση του στρες και είναι γενικά ασφαλή και χωρίς παρενέργειες σε κανονικές δόσεις.

Τα πλεονεκτήματα της επιλογής του KSM-66® Ashwagandha

Το KSM-66® Ashwagandha είναι μια μοναδική πατενταρισμένη μορφή του βοτάνου που στοχεύει στην καταπολέμηση του άγχους, τη μείωση της ανησυχίας και την ενίσχυση της μνήμης και της γνωστικής λειτουργίας. Είναι ένα βραβευμένο εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha που έχει το προνόμιο να είναι το υψηλότερης συγκέντρωσης εκχύλισμα που διατίθεται στην αγορά, και αξιοποιεί στο έπακρο την ισχύ του φυτού Ashwagandha.
Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει στο μέγιστο τις ιδιότητες του Ashwagandha να ενισχύει την ικανότητα του σώματος να αυτορρυθμίζει τα βασικά συστήματά του, το νευρικό, το ανοσοποιητικό, το αναπαραγωγικό, το ενδοκρινικό και το σύστημα παραγωγής ενέργειας.

Που οφείλεται η υπεροχή του KSM-66® Ashwagandha

Η υπεροχή του αποδίδεται στη σύνθεση των ενεργών συστατικών, που είναι τα αλκαλοειδή  withanine, somniferine και tropine, και οι λακτόνες που ονομάζονται withanolides. Για να αποδώσει πλήρως το Ashwagandha, κάθε ένα από τα συστατικά πρέπει να βρίσκεται στην πλήρη, φυσική αναλογία. Μόνο η φόρμουλα KSM-66® κατάφερε να επιτύχει αυτή την ισορροπία, και επιπροσθέτως είναι τιτλοδοτημένη με το υψηλότερο ποσοστό withanolides στον κόσμο μεταξύ όλων των αντίστοιχων βοτανικών εκχυλισμάτων.

Κλινικές μελέτες

Το KSM-66® υποστηρίζεται από το μεγαλύτερο σε πλήθος κι έκταση ερευνητικών μελετών και κλινικών δοκιμών που έχουν πραγματοποιηθεί για το Ashwagandha. Μια πολύ εκτεταμένη μελέτη, δημοσιευμένη στην Indian Journal of Psychological Medicine, έδειξε ότι αυτή η μορφή του Ashwagandha  μείωσε σημαντικά τα επίπεδα της κορτιζόλης στον ορό του αίματος, ελαττώνοντας δραστικά τα επίπεδα του στρες και του άγχους.
Το KSM-66® δεν είναι μια ουσία που καταστέλλει τον οργανισμό, καθώς ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας και την απόδοση. Επίσης έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την αντοχή, τη δύναμη και την παραγωγή τεστοστερόνης και τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας τόσο στις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Μια άλλη κλινική μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το KSM-66® αυξάνει τη γενική ευεξία και βοηθά στη διαχείριση του σωματικού βάρους.

Ασφαλές για κατανάλωση

Το KSM-66® είναι ένα απόλυτα ασφαλές συστατικό και μπορείτε να το λαμβάνετε άφοβα: είναι 100% οργανική φόρμουλα πιστοποιημένη από το USDA (Υπουργείο Αγροτικών Θεμάτων των ΗΠΑ), μη γενετικά τροποποιημένη (non-GMO), κατάλληλη για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη και χωρίς παρενέργειες. Επιπλέον, το KSM-66® έχει λάβει τον ειδικό αριθμό φυσικού προϊόντος (NPN) από την Health Canada, με εγκεκριμένους ισχυρισμούς υγείας σχετικά με τη διαχείριση του άγχους και της ανησυχίας, την υποστήριξη αθλητικής δραστηριότητας και της υγιούς παραγωγής τεστοστερόνης. Επιπλέον, το KSM-66® παρασκευάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που λειτουργούν με πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας διεθνών προδιαγραφών. Αυτές περιλαμβάνουν και την πρακτική της “πράσινης χημείας”, μιας βιώσιμης διαδικασίας που ελαχιστοποιεί τη χρήση και την παραγωγή επικίνδυνων ουσιών.

Ποιότητα ζωής

Ανεξάρτητα από το πώς διαχειρίζεστε το στρες, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια αξιόπιστη και λειτουργική βοήθεια για τη διαχείριση του συναισθήματος του άγχους- το Stressveda. Με τον τρόπο αυτό δε θα βελτιωθεί μόνο η υγεία σας – θα ενισχυθεί η ποιότητα της ζωής σας συνολικά!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share