ΚΑΛΗ ΠΕΨΗx2: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΣΤΟΜΑΧΙ & ΕΝΤΕΡΟ!

στομάχι και έντερο, υποστήριξη καλής πέψης
1 λεπτό

Αν νιώθετε συχνά ότι έχετε ένα φουσκωμένο μπαλόνι στο στομάχι σας, είναι ένα σημάδι ελλιπούς πέψης ή/και μειωμένης εντερικής λειτουργίας. Μπορούμε, τροφοδοτώντας τον οργανισμό μας με πεπτικά ένζυμα για καλύτερη πέψη και με προβιοτικά για ομαλή εντερική κινητικότητα και απορρόφηση, να υποστηρίξουμε το στομάχι και το έντερο να επιτελέσουν καλύτερα το έργο τους.

Η Άμεση Λύση για μια Ομαλή Πέψη

Οι κακές διατροφικές επιλογές, το στρες και το μαγείρεμα, που καταστρέφει τα φυσικά ένζυμα των τροφών, μειώνουν την ικανότητα πέψης στο στομάχι μας. Αποτέλεσμα: φουσκώματα, αέρια, δυσπεψία, έλλειψη ενέργειας. Το Ultimate Enzyme Blend είναι συνδυασμός 7 φυτικών πεπτικών ένζυμων. Διασπά πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες, ίνες, άμυλο και λακτόζη. Λαμβάνεται μαζί με το φαγητό και βοηθά να γίνεται η πέψη σύντομη και ολοκληρωμένη, έτσι ώστε να μη παρατείνεται ο χρόνος παραμονής των τροφών στο στομάχι. Διασφαλίζει τη σωστή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, περιορίζει φουσκώματα, δυσανεξίες, αλλεργίες και πεπτικούς ερεθισμούς.

Ώρα για επανεκκίνηση του εντέρου

Έτοιμοι; Έχετε στη διάθεσή σας 17.000.000.000 προβιοτικά βακτήρια που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα! Είναι γεγονός: σε κάποια φάση της ζωής μας, όλοι υποφέρουμε από αέρια, φουσκώματα, δυσκοιλιότητα και γενικά εκείνα τα δυσάρεστα συμπτώματα που συνδέονται με εντερικά προβλήματα. Όταν η κατάσταση γίνεται επίπονη, είναι ώρα να ζητήσουμε βοήθεια.

Το Super Adult’s Microbiota περιέχει εγγυημένο αριθμό ζώντων βακτηρίων τόσο στην παραγωγή όσο και τη λήξη τους, τα οποία είναι τόσο ανθεκτικά ώστε δε χρειάζονται να είναι σε κάψουλα με σκληρό περίβλημα εντερικής επίστρωσης. Διατηρείται στο ψυγείο, όπου τα βακτήρια παραμένουν σε ύπνωση, ενώ όταν εισέρχονται στον οργανισμό μας γίνονται ενεργά. Περιέχει αποκλειστικά αποικιστικές καλλιέργειες που εγκαθίστανται στο έντερο. Είναι το αποτελεσματικότερο προβιοτικό για την ορθή εντερική λειτουργία!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share