Καθημερινή ευεξία: Δε χαρίζεται. Χτίζεται!

αποτοξίνωση χημική ευαισθησία υγιεινές τροφές καθημερινή ευεξία
3 λεπτά

Οι άνθρωποι σκεφτόμαστε συχνά την καθημερινή ευεξία με όρους σωματικής υγείας -διατροφή,  άσκηση, διαχείριση βάρους και ασθενειών κ.λπ. Στην πράξη όμως είναι πολύ περισσότερα. Η ευεξία είναι η ενσωμάτωση της σωματικής, πνευματικής και ψυχικής ευημερίας, που τροφοδοτεί σώμα, μυαλό και ψυχή.

Η ευεξία απαιτεί καλή αυτοδιαχείριση και περιλαμβάνει 8 αλληλεξαρτώμενες διαστάσεις: τη σωματική, την πνευματική, τη συναισθηματική, την κοινωνική, την πνευματική, την επαγγελματική, την οικονομική και την περιβαλλοντική. Φυσικά, επειδή ο καθένας μας έχει τις δικές του προσεγγίσεις και απόψεις για τη ζωή, επιδιώκει την «προσωπική του αρμονία» βάζοντας  διαφορετικές προτεραιότητες. Όμως, δεν πρέπει να παραμελούμε καμιά διάσταση καθώς, μακροπρόθεσμα η παραμέληση της μίας θα επηρεάσει αρνητικά τις υπόλοιπες και τελικά, την υγεία, την ευημερία και την ποιότητα ζωής μας.

Οι σωστές επιλογές για την υγεία και την ευημερία αποτελούν μια διαρκή πρόκληση. Παρόλο που θεωρητικά γνωρίζουμε τι είναι καλό για εμάς και πώς μπορούμε να γίνουμε  καλύτεροι, συνήθως δεν κάνουμε κάτι γι’ αυτό, ή αν κάνουμε, μπορεί σε εύθετο χρόνο να επιστρέψουμε στις παλιές «κακές» συνήθειες.

Oι διαστάσεις της καθημερινής ευεξίας και η προσέγγιση της Medmelon

Η Medmelon διαθέτοντας αξιόπιστες φυσικές λύσεις με συμπληρώματα που αφορούν σε διαφορετικούς τομείς της σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας, μπορεί με το δικό της τρόπο να συμβάλει στην επίτευξη της ευεξίας σε όλες τις διαστάσεις.

 

1.Φυσική διάσταση

Φροντίστε το σώμα σας ώστε να είναι υγιές και να παραμείνει υγιές και στο μέλλον.

Πρόταση: τα Προβιοτικά της Flora

Τα 8 προβιοτικά προϊόντα της Flora συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της εντερικής υγείας για όλες τις ηλικίες και τις καταστάσεις υγείας ξεχωριστά.

 

2.Διανοητική διάσταση

Διατηρήστε την περιέργεια για όλα όσα μπορείτε να μάθετε, εκτιμώντας τη διά βίου μάθηση και απαντώντας θετικά στις πνευματικές προκλήσεις. Διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, ανακαλύπτοντας παράλληλα τη δυνατότητα να μοιραστείτε τα ταλέντα σας με άλλους ανθρώπους.

Πρόταση: το O-Krill Brain Support

Το O-Krill Brain Support είναι μια φόρμουλα από Ω-λιπαρά, κουρκουμίνη και βιταμίνες Β, που προωθούν την πνευματική και εγκεφαλική υγεία.

3.Συναισθηματική διάσταση

Κατανοήστε και σεβαστείτε τα συναισθήματα, τις αξίες και τις συμπεριφορές σας. Εκτιμήστε τα συναισθήματα των άλλων. Διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας  με εποικοδομητικό τρόπο και υιοθετήστε θετική στάση και ενθουσιασμό για τη ζωή σας.

Πρόταση: το Stressveda

Το Stressveda είναι μια φόρμουλα που βοηθά στη διαχείριση του άγχους και συμβάλλει στην πνευματική και ψυχική υγεία και ισορροπία. Παράλληλα αυξάνει τη λίμπιντο και τη γονιμότητα.

4.Κοινωνική διάσταση

Διατηρήστε υγιείς σχέσεις, απολαύστε τη συναναστροφή με άλλους, φροντίστε και αποδεχθείτε τη φροντίδα των άλλων ανθρώπων που νοιάζονται για εσάς. Συμβάλλετε στην κοινότητα και στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο.

Πρόταση: το Florasil

To Florasil παρέχει στον οργανισμό οργανικό πυρίτιο, το οποίο αντιστρέφει τα σημάδια της γήρανσης. Νιώθοντας πιο όμορφοι, γινόμαστε πιο κοινωνικοί. Το πυρίτιο μαζί με άλλα 30 μέταλλα από την φυτική πηγή (Equisetum Arvense) αναβαθμίζει το κολλαγόνο του οργανισμού κι ενισχύει μαλλιά, νύχια, επιδερμίδα, οστά, τένοντες και χόνδρους.

5.Πνευματική διάσταση

Βρείτε σκοπό, αξία και νόημα στη ζωή σας -με ή χωρίς θρησκεία. Συμμετέχετε σε δραστηριότητες που είναι σύμφωνες με τις πεποιθήσεις και τις αξίες σας.

Πρόταση: το Udo’s Oil 3.6.9

To Udo’s Oil 3.6.9 είναι ένα ανεπεξέργαστο βιολογικό προϊόν που διατηρεί ακέραια τη διατροφική του αξία. Τα φυτικά Ω-λιπαρά που περιέχει αποτελούν βασική τροφή του εγκεφάλου κι επιδρούν θετικά στη διάθεση. Προέρχονται από οργανικό λινάρι, νυχτολούλουδο, σουσάμι, φύτρες ρυζιού και βρώμης και παρέχουν τα πιο ασφαλή για καθημερινή λήψη Ω-λιπαρά για όλη την οικογένεια.

6.Επαγγελματική διάσταση

Προετοιμαστείτε και συμμετέχετε σε εργασίες που προσφέρουν προσωπική ικανοποίηση και εμπλουτίστε τη ζωή σας σύμφωνα με τις αξίες, τους στόχους και τον τρόπο ζωής σας. Συνεισφέρετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας σε μια δουλειά που έχει προσωπικό νόημα και ανταμοιβή.

Πρόταση: το Beyond Grape Seed

To Beyond Grape Seed έχει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και διατηρεί υγιές το κυκλοφορικό και την καλή αιμάτωση στον εγκέφαλο, διατηρώντας μας σε πνευματική και σωματική ετοιμότητα. Περιέχει ένα φάσμα φλαβονοειδών από OPC’s (εκχύλισμα σπόρων  σταφυλιών), κράνμπερις και μύρτιλλα.

7.Οικονομική διάσταση

Διαχειριστείτε τους πόρους σας ώστε να ζείτε με αυτάρκεια, να ενημερώνεστε ώστε να λαμβάνετε σωστές οικονομικές αποφάσεις και να κάνετε καλές επενδύσεις, να θέτετε ρεαλιστικούς στόχους και να προετοιμάζεστε για βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ανάγκες ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Κατανοήστε το γεγονός ότι οι οικονομικές αξίες, οι ανάγκες και οι περιστάσεις του καθενός είναι μοναδικές.

Πρόταση: το Beyond Greens

To Beyond Greens είναι μια έξυπνη επένδυση για την υγεία σας. Είναι ένα κοκτέιλ σπάνιων σούπερ τροφών πολύ ανταποδοτικό, καθώς μια μόνο μεζούρα του ισοδυναμεί με 2 μερίδες φρουτολαχανικών. Χαρίζει ενέργεια και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά κι είναι πολύ εύκολο να ενσωματωθεί στην καθημερινή σας διατροφή.

8.Περιβαλλοντική διάσταση

Κατανοήστε τον τρόπο με τον οποίο τα κοινωνικά και φυσικά περιβάλλοντα επηρεάζουν την υγεία και την ευημερία σας. Αντιληφθείτε την ασταθή κατάσταση της Γης και τις επιπτώσεις των καθημερινών σας συνηθειών στο φυσικό περιβάλλον και την οικολογία. Δεσμευτείτε δια βίου για έναν υγιή πλανήτη.

Πρόταση: το O-Krill Cardio Support

Η εταιρεία Flora που παρασκευάζει όλα τα παραπάνω προτεινόμενα προϊόντα εδρεύει στον Καναδά και καταβάλλει τη μέγιστη προσπάθεια ώστε να έχει μηδαμινό οικολογικό αποτύπωμα σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας από την πρώτη ύλη μέχρι τη μεταφορά. Σ’ αυτό το πλαίσιο, τα Ω-3 λιπαρά του Cardio Support είναι τα πιο αγνά και απορροφήσιμα Ωμέγα 3, που προερχόμενα από τα krillsτης Ανταρκτικής συγκομίζονται οικολογικά από μια αειφόρο πηγή που εγγυημένα θα υπάρχει και για τις επόμενες γενιές.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share