Καθαρή επιδερμίδα με γαϊδουράγκαθο!

Καθαρή επιδερμίδα με γαιδουράγκαθο
1 λεπτό

Ισχύει! Το γαϊδουράγκαθο βοηθάει να έχουμε ένα υγιές ήπαρ και… υγιές ήπαρ σημαίνει καθαρή και όμορφη επιδερμίδα! Πώς όμως γίνεται τελικά αυτό;

Σιλυμαρίνη, η δραστική

Το  γαϊδουράγκαθο έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 2.000 χρόνια για να καθαρίσει και να υποστηρίξει τον οργανισμό. Η δραστική του ουσία ονομάζεται σιλυμαρίνη και βρίσκεται στους σπόρους του. Μελέτες έχουν δείξει ότι το γαϊδουράγκαθο δεν υποστηρίζει μόνο το ήπαρ, αλλά επίσης το αναζωογονεί. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και έχει αποδειχθεί ότι επιδιορθώνει τα ηπατικά κύτταρα και βοηθά στο να αναπτυχθούν νέα.

Τοξίνες και ακμή

Το ήπαρ μέσα στις εκατοντάδες εργασίες που εκτελεί, έχει ένα πολύ σημαντικό καθήκον: να αφαιρέσει τις τοξίνες και τα απόβλητα από το αίμα. Ένα επιβαρυμένο ήπαρ δεν καθαρίζει σωστά το αίμα κι αυτό εκδηλώνεται και στην επιδερμίδα με ακμή και διάφορες άλλες δερματικές διαταραχές. Προσθέτοντας το Milk Thistle Plus ως συμπλήρωμα, σας βοηθά να υποστηρίξετε τη διαδικασία καθαρισμού και αποτοξίνωσης του οργανισμού, ενώ μεταξύ άλλων, σας δίνει το πρόσθετο πλεονέκτημα να έχετε μια καθαρή επιδερμίδα που οδηγεί σε ένα λαμπερό δέρμα. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, βοηθούν στη μείωση της ερυθρότητας της επιδερμίδας και της ακμής, ενώ τα αυξημένα χολικά υγρά που παράγει, αναβαθμίζουν την υγεία ενός προβληματικού εντέρου που πυροδοτεί την ψωρίαση.

Το Milk Thistle Plus είναι ένας συνεργικός συνδυασμός από τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα 3 βοτάνων: γαϊδουράγκαθο, πικραλίδα και αγκινάρα.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share