Βρίσκοντας κίνητρο για να ασκηθείτε το χειμώνα!

ασκηθείτε το χειμώνα
2 λεπτά

Ο χειμώνας είναι η εποχή του χρόνου, όπου αρχίζει να σκοτεινιάζει στις 5 μ.μ., έχει κρύο το πρωί και η θέλησή μας για άσκηση αρχίζει να μειώνεται. Είναι δύσκολο λοιπόν να βρει κανείς πώς θα… πείσει τον εαυτό του να ασκηθεί σε χειμωνιάτικες συνθήκες, πρέπει όμως να βρούμε κίνητρο για το καλό της υγείας μας. Μερικές φορές, το να βγούμε απλά έξω από την πόρτα, μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στη μέρα μας! Εδώ είναι μερικοί τρόποι να βρείτε αυτό το κίνητρο, να βγείτε από το σπίτι και να αθληθείτε.

Ασκηθείτε νωρίς το πρωί

Κάντε κάτι απλό όπως το τρέξιμο. Βάλτε τα παπούτσια σας και ζεστά ρούχα και πηγαίνετε έξω. Θα ζεσταθείτε γρήγορα και θα έχετε μια καλή προπόνηση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Φορέστε διάφορα στρώματα ρούχων για να ξεκινήσετε ζεστοί και όσο ζεσταίνεστε μπορείτε να βγάζετε ένα- ένα ρούχο.
Μόλις γυρίσετε φτιάξτε ένα ζεστό μπολ με βρώμη κι ένα ζεστό καφέ ή τσάι. Προσθέστε στη βρώμη μια κουταλιά σούπας Udo’s Oil 3.6.9 της Flora, πλούσιο σε αγνά Ωμέγα λιπαρά, για να το κάνετε ένα πλήρες πρωινό γεύμα – κυριολεκτικά δώρο υγείας.

Ασκηθείτε το Μεσημέρι

Το μεσημέρι για κάποιους από εμάς, μπορεί να είναι πιο βολική ώρα για άσκηση, αλλά θέλει λίγη προετοιμασία. Πριν φύγετε το πρωί για τη δουλειά σας, πακετάρετε επιπλέον ρούχα για μια γρήγορη προπόνηση το μεσημέρι.
Εάν θα συνεχίσετε να εργάζεστε μετά την άσκηση, βρείτε κάποιον συνάδελφο και σχεδιάστε την προπόνησή σας μαζί.

Ασκηθείτε το απόγευμα

Δεδομένου ότι έχει κρύο και σκοτάδι μετά τη δουλειά, γιατί να μην πάτε στο γυμναστήριο; Μερικοί από εμάς το συνηθίζουν ενώ άλλοι όχι. Όσο μεγαλώνουμε μας αρέσει το γυμναστήριο το χειμώνα. Μπορούμε να θέσουμε έναν σταθερό ρυθμό στον διάδρομο αλλά και να ασχοληθούμε με άλλες ασκήσεις δύναμης που πιθανώς δεν κάνουμε, ενώ είναι πολύ χρήσιμες για το σώμα και την υγεία μας.
Αν βγείτε έξω, προετοιμαστείτε με τα κατάλληλα μέσα ώστε να μείνετε ορατοί στους άλλους με φώτα και / ή αντανακλαστικά. Μερικές φορές ένα καινούργιο ρούχο ή κάποιο γκάτζετ αποτελεί καλό κίνητρο για την υπαίθρια προπόνησή σας.

Είναι δύσκολο να βγούμε έξω για να ασκηθούμε το χειμώνα, αλλά μόλις βγούμε από το σπίτι, διαπιστώνουμε ότι μας αρέσει -σχεδόν κάθε φορά. Από τα ήσυχα πρωινά μέχρι τη σιωπή της διαδρομής το βράδυ ή την πρωταρχική αίσθηση του να τρέχεις μέσα σε καταιγίδα, κάθε φορά είναι μοναδική και διαφορετική και μπορεί να μετατρέψει μια αγχωτική ημέρα σε ευχάριστη. Βρείτε έναν τρόπο να κινητοποιήσετε τον εαυτό σας αυτό το χειμώνα και να ασκηθείτε. Το να διατηρήσετε τη φόρμα σας θα είναι μια μεγάλη ανταμοιβή όταν έρθει η άνοιξη!

Max King

Ο Max King είναι πρεσβευτής Flora και επαγγελματίας αθλητής σε υπερμαραθώνιο και σε ορεινό τρέξιμο. Ήταν ο νικητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 100 χλμ. IAU 2014 και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινού Τρεξίματος 2011. Ο Κίνγκ κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο 2016 NACAC Cross Country Championships / Pan American Cross Country Cuπου ζει και εργάζεται στο Bend, OR, Canada. Χρησιμοποιεί ως αθλητής, εδώ και πολλά χρόνια το Udo’s Oil 3.6.9 για να βοηθήσει την αυξάνει την ενέργεια του, να ανεβάζει την απόδοσή του και να μειώνει τον χρόνο αποθεραπείας και ανάκαμψης.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share