Η σοφία των 8 βοτάνων στο Flor Essence – Rene Caisse

Flor Essence Rene Caisse
2 λεπτά

Το Flor ∙ Essence παρασκευάζεται από 8 βότανα, συνθέτοντας μία συνταγή της Rene Caisse, που πηγάζει από την παραδοσιακή φυτική ιατρική της Βόρειας Αμερικής. Αποτελεί ένα μοναδικό φυτικό ρόφημα το οποίο υποστηρίζει με ήπιο τρόπο την υγεία και τον καθαρισμό του οργανισμού.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η προέλευση της φόρμουλας Flor ∙ Essence® χρονολογείται από το 1922, από μια καναδή νοσοκόμα που ονομάζεται Rene Caisse. Στη Rene δόθηκαν τα ονόματα αυτών των οκτώ διαφορετικών βοτάνων από μια γυναίκα η οποία είχε λάβει τη συνταγή των 8 βοτάνων από τον γιατρό της φυλής των Ινδιάνων Ojibwa.

Για την τελειοποίηση της συνταγής η Rene συνεργάστηκε με διάφορους γιατρούς στην κλινική στην οποία εργαζόταν. Πειραματιζόμενοι με τα δυνατά σημεία και τους συνδυασμούς των οκτώ βοτάνων, κατάφεραν να τελειοποιήσουν το Flor ∙ Essence® μέσα στις επόμενες δεκαετίες.

Στην πορεία των ετών η Rene πούλησε τα δικαιώματα για μια φόρμουλα των τεσσάρων μόλις βοτάνων, που ονομάζεται Essiac, η οποία παρασκευάστηκε με τα μισά από τα δεδομένα βότανα. Η Rene συνέχισε να συνεργάζεται με τον Δρ Brusch για να αναπτύξει τελικά μια ολοκληρωμένη φόρμουλα που διατηρεί και τα οκτώ αυθεντικά βότανα. Αυτή η φόρμουλα οκτώ βοτάνων έγινε γνωστή ως Flor ∙ Essence®.

ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ

Πριν από περίπου 30 χρόνια, η Flora έγινε η πρώτη και μοναδική εταιρεία που εξουσιοδοτήθηκε να παράγει το Flor ∙ Essence® κι εξακολουθεί να χρησιμοποιεί και τα οκτώ από τα αρχικά βότανα που δόθηκαν στη Rene, τα οποία είναι τα εξής: κολλιτσίδα, φτελιά, αγιάγκαθο, λάπαθο, νεροκάρδαμο, κόκκινο τριφύλλι, τουρκικό ραβέντι και φύκι.

Το ενοποιημένο πνεύμα του Flor ∙ Essence®  ή αλλιώς η συνέργειά των βοτάνων του

Εκτός από την υποστήριξη που παρέχει το κάθε βότανο ξεχωριστά, οι Ινδιάνοι Ojibwa πίστευαν ότι όλα τα φυτά έχουν τη δύναμη να συνδεθούν με άλλα φυτά για να σχηματίσουν ένα «ενοποιημένο πνεύμα» πολλές φορές ισχυρότερο από το πνεύμα ενός μεμονωμένου φυτού. Ήταν αυτό το «ενοποιημένο πνεύμα» που προσέδιδε στα φυτικά φάρμακά τους, τέτοιες τεράστιες θεραπευτικές δυνάμεις.

Τσάι Flor ∙ Essence®

Το «τσάι», όπως το λένε πολλοί, είναι στην πραγματικότητα αρκετές φορές πιο συμπυκνωμένο από ένα κανονικό φλιτζάνι τσάι από βότανα, και ως εκ τούτου συνήθως αραιώνεται με νερό πριν από την κατανάλωση.

Η Flora το κράτησε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική, παραδοσιακή χρήση του προϊόντος. Επομένως, είναι αυστηρά παρασκευασμένο από (πιστοποιημένα βιολογικά) φυτά που καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση πετροχημικών. Στη συνέχεια τα φυτά εκχυλίζονται χρησιμοποιώντας μόνο καθαρό νερό, όπως έκαναν οι Ojibwa, η νοσοκόμα Rene Caisse και ο Dr. Brusch, καθώς πιστεύουμε ότι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση. Το Flor ∙ Essence® δοκιμάζεται στη συνέχεια για μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών δεικτών, συμπεριλαμβανομένων βαρέων μετάλλων, φυτοφαρμάκων και δραστικών συστατικών στα βότανα.

Dana Green Remedios,

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share