Η αποτοξίνωση ως βάση για την καλή υγεία

αποτοξίνωση detox

Η συσσώρευση στον οργανισμό βλαβερών για την υγεία ουσιών ονομάζεται τοξίνωση. Η συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό ουσιαστικά μπλοκάρει τον μεταβολισμό και μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα και δυσάρεστα συμπτώματα, όπως δυσκοιλιότητα, φούσκωμα, κούραση, κακή διάθεση, πονοκέφαλο, τριχόπτωση, παχυσαρκία, κυτταρίτιδα, ή ακόμα και να επιβαρύνει ορισμένες ασθένειες, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, τα καρδιαγγειακά προβλήματα, ο διαβήτης. Η αποτοξίνωση (detox) στην πραγματικότητα σημαίνει τον εσωτερικό καθαρισμό του οργανισμού, δηλαδή την αποβολή των χημικών, των τοξινών και άλλων ουσιών που είναι ξένα με τον οργανισμό.

Η διαδικασία της αποτοξίνωσης αποτελείται από την αναγνώριση και την αποσύνθεση των «απορριμμάτων» του οργανισμού και την συνακόλουθη αποβολή τους μέσω των ούρων, των κοπράνων και του ιδρώτα. Η αποτοξίνωση μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα, μεταξύ πολλών άλλων, στις κενώσεις, στον ύπνο, στο δέρμα, στις αρθρώσεις, στην πέψη, στη διάθεση, στον έλεγχο του βάρους, στα επίπεδα ενέργειας και στην αντοχή. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να είστε ασθενείς για να γίνεται καλύτερα. Τόσο οι υγιείς όσο και οι ασθενείς μπορούν να ευεργετηθούν από την αποτοξίνωση του οργανισμού τους.

Αποτοξίνωση – Detox με Flor Essence

Το Flor Essence είναι η παραδοσιακή φόρμουλα αποτοξίνωσης που καθαρίζει, ισορροπεί και ανανεώνει τον οργανισμό μας. Ένα μείγμα 8 βοτάνων σε μια πολύ συγκεκριμένη αναλογία και σύσταση, του οποίου η συνεργική επίδραση είναι ισχυρότερη από ότι θα ήταν εάν λαμβάναμε τα βότανα χωριστά.

Σαν ένα τονωτικό, τα αποτελέσματά του γίνονται εμφανή με την πάροδο του χρόνου. Εντούτοις, η περίπλοκη δράση του αρχίζει αμέσως: τα θρεπτικά φυτικά στοιχεία των βοτάνων (που το σώμα αναγνωρίζει ως τροφή) είναι μέρος του υλικού που περιβάλλει τα κύτταρα, έτσι μπορούν σχεδόν αμέσως να απορροφηθούν και να χρησιμοποιηθούν.

Το Flor Essence® δεν έχει μια στιγμιαία καθαρτική επίδραση: κατά μείζονα λόγο, με τη συστηματική του χρήση και δρώντας σε αρμονία με τον οργανισμό, τα 8 συστατικά του βότανα προσδιορίζουν, συλλέγουν και αποβάλλουν τις τοξίνες από τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα, αφήνοντας τον οργανισμό λαμπερό εσωτερικά και εξωτερικά.

Το Flor Essence® δε μοιάζει με οποιονδήποτε άλλον τύπο ή φόρμουλα αποτοξίνωσης:

  • Παρασκευάζεται από πιστοποιημένα βιολογικά βότανα
  • Χωρίς οινόπνευμα και συντηρητικά
  • Χωρίς χρωστικές, αρωματικές ή γλυκαντικές ουσίες
  • Παραδοσιακή υδατική παρασκευή για επίτευξη μέγιστης απορρόφησης
  • Ασφαλές για μακροχρόνια, καθημερινή χρήση
  • Όλα τα συστατικά εξετάζονται αυστηρά για την αγνότητα, την ποιότητα και τη δραστικότητά τους
  • Το πλήρες φάσμα ιδιοτήτων των οργανικών βοτάνων ισορροπεί το σώμα ώστε να “επανέρχεται” μόνο του – ουσιαστικά να κάνει αυτοΐαση

Μόλις το δοκιμάσετε και δείτε τα αποτελέσματα, το Flor•Essence® θα σας γίνει δεύτερη φύση!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

Share