Η απάντηση στα συχνά και χρόνια εντερικά προβλήματα

χρόνια εντερικά προβλήματα
1 λεπτό

Επαναλαμβανόμενα συμπτώματα όπως δυσκοιλιότητα, διάρροιες και φλεγμονές; Αυτά τα χρόνια εντερικά προβλήματα είναι ενδείξεις μιας ευρύτερης ανισορροπίας στη χλωρίδα του εντέρου. Αν τα σημάδια αυτά είναι μάλιστα συχνά, τότε πιθανόν να απαιτείται διατροφική συμπλήρωση με φιλικά βακτήρια, με συστηματικό τρόπο, ώστε να επιτευχθεί η αποκατάσταση της ισορροπίας στο εντερικό μικροβίωμα.

Η δράση του Super Hi-Potency Microbiota

Το Super Hi-Potency Microbiota  έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον οργανισμό ασφαλή και αποτελεσματικά υψηλής δραστικότητας ωφέλιμα βακτήρια, κυρίως Μπιφιδοβακτήρια (80%) για πιο δύσκολα εντερικά προβλήματα και μέγιστη υποστήριξη. Είναι βραβευμένο ως το μείγμα των φιλικών βακτηρίων με τη μεγαλύτερη δυνατή δραστικότητα για την υγεία του παχέος εντέρου, την προστασία ευαίσθητων πεπτικών συστημάτων, τη διόρθωση της ανισορροπίας της εντερικής χλωρίδας και την εκ νέου οικοδόμηση ενός υγιούς εντερικού μικροβιώματος!

Περιέχει:

* 102 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια ανά κάψουλα (μετρημένα κατά το χρόνο παραγωγής) και 61 δισεκατομμύρια (υπολογισμένα μετά από μελέτες στην ημερομηνία λήξης)
* 8 στελέχη ζωντανών προβιοτικών τα οποία είναι φυσιολογικοί κάτοικοι των ανθρώπινων βλεννογόνων κι έχουν τα υψηλότερα ποσοστά επιβίωσης / αποικισμού.

 

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

 Οι έρευνες δείχνουν ότι αυτά τα προβιοτικά στελέχη:

i) Εμποδίζουν την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων και μολυσματικών παραγόντων που προκαλούν διάρροιες.

ii) Αντιμετωπίζουν τη χρόνια δυσκοιλιότητα.

iii) Ανακουφίζουν και προστατεύουν από φλεγμονές του εντέρου.

iv) Προάγουν την ομαλή κινητικότητα του παχέος εντέρου και βοηθούν σε καταστάσεις ευερέθιστου εντέρου, κολίτιδας, διάρροιας, νόσου Crohn, κοιλιοκάκης και τροφικών δυσανεξιών.

v) Ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

vi) Μειώνουν τις επιπτώσεις της ευαισθησίας στη λακτόζη.

vii) Αποκαθιστούν ταχύτατα τη χλωρίδα μετά από αντιβιώσεις.

viii) Χωρίς γλουτένη + Κατάλληλο για χορτοφάγους + Με βάση την επιστήμη + non-GMO.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share