Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας!

επαναφορτίστε τις μπαταρίες με Ubiquinol Ουμπικινόλη Inno-Q-Nol Q10
2 λεπτά

Το καλοκαίρι είναι εδώ γεμάτο ζωντάνια, αλλά μήπως η δική μας ενέργεια είναι στο  μηδέν; Οι περισσότεροι σκεφτόμαστε τις διακοπές για να γεμίσουμε τις μπαταρίες και να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας. Ο οργανισμός μας όμως δεν κάνει διακοπές. Είναι μία μηχανή που χρειάζεται καθημερινά «σωστά καύσιμα» για να έχουμε όλη την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Πώς μπορούμε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να κερδίσουμε έξτρα ενέργεια και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό μας; Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με Inno-Q-Nol®!

Όσο μεγαλώνουμε τα επίπεδα ενέργειάς μας ελαττώνονται και η ανάγκη για περισσότερη ενέργεια γίνεται καθημερινή ανάγκη.  Αυτό καθιστά το Inno-Q-Nol® ένα ιδανικό συμπλήρωμα στην προσπάθεια για τη βελτίωση και την προστασία της υγείας μας.

Τι σημαίνει η ουμπικινόλη στο Inno-Q-Nol®;

Το συνένζυμο Q10 (CoQ10) είναι ένας ισχυρός αντιοξειδωτικός και ενεργειακός παράγοντας. Όμως για να το χρησιμοποιήσει ο οργανισμός το μετατρέπει πρώτα στην «ενεργή» μορφή του, το QH.

Το QΗ ή αλλιώς Ubiquinol (Ουμπικινόλη) είναι η δραστική ουσία στην οποία μετατρέπεται φυσιολογικά το συνένζυμο CoQ10 και είναι αυτό που τελικά ανιχνεύεται στο αίμα ως ενεργό στοιχείο κατά 90% .

Το CoQ10/QΗ είναι ένα σημαντικό ένζυμο, απολύτως απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα, βοηθά στη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας και λειτουργεί σαν αντιοξειδωτικό που περιορίζει την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών.

Γιατί χρειαζόμαστε συμπλήρωμα ουμπικινόλης;

Οι νέοι και υγιείς άνθρωποι παράγουν το Συνένζυμο Q10 και το μετατρέπουν σε QH φυσιολογικά. Όσο όμως αυξάνεται η ηλικία, η ενδογενής παραγωγή CoQ10 και η ικανότητα μετατροπής του σε QH μειώνονται λόγω γήρανσης ή οξειδωτικού στρες. Στην πολύ νεαρή ηλικία των 20 ετών, που τα επίπεδα του CoQ10 βρίσκονται στη μέγιστη συγκέντρωση, αρχίζει η πτώση.  Όταν φτάσουμε στην ηλικία των 40 ετών τα επίπεδα του CoQ10, στην καρδιά, έχουν πέσει στο 63%.

Μετά την ηλικία των 40 ετών, ξεκινά και η αδυναμία μεταβολισμού του CoQ10 σε QH. Αυτό μπορεί να οφείλεται στον τρόπο ζωής, σε περιβαλλοντικές συνθήκες που προκαλούν ηπατική συμφόρηση και καταστροφή των ελεύθερων ριζών ή ακόμα και σε κληρονομικούς/γενετικούς παράγοντες που προδιαθέτουν για καρδιαγγειακή νόσο.

Η ουμπικινόλη συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας / αντιοξείδωση / προστασία της καρδιάς

Το QH είναι απαραίτητο για την παραγωγή του 95% της ενέργειας που παράγεται στα κύτταρα μας, ειδικότερα στην καρδιά. Η καρδιά είναι ένα όργανο με μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις καθώς είναι μια αντλία που δουλεύει συνέχεια. Το συνένζυμο δρα σαν φορτιστής ενέργειας, για αυτό και είναι πολύ σημαντικό για την υγεία της καρδιάς. Όταν ελαττώνεται, το αποτέλεσμα είναι λιγότερη ενέργεια και μειωμένη προστασία έναντι των ελεύθερων ριζών. Ως συνένζυμο, υποστηρίζει τη δράση των ενζύμων που συμμετέχουν στην παραγωγή ενέργειας, όπως π.χ. στον κύκλο της τριφωσφατικής αδενοσίνης (ATP).

Ποιοι ωφελούνται από το Inno-Q-Nol®;

  • Οι άνω των 40 ετών
  • Αυτοί που έχουν ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου ή ενδείξεις καρδιαγγειακής νόσου όπως υψηλή πίεση, χοληστερόλη και στηθάγχη.
  • Οι πάσχοντες από νευροεκφυλιστικές παθήσεις, όπως: Parkinson, Alzheimer κ.ά.
  • Άτομα που βρίσκονται κάτω από σωματικό, ψυχολογικό ή οξειδωτικό στρες
  • όσοι υποφέρουν από χρόνιο ή φλεγμονή
  • Αθλητές που χρειάζονται ενέργεια και αντοχή

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η καρδιά μας αντλεί περισσότερα από 9.450 λίτρα αίματος καθημερινά, γι’ αυτό είναι σημαντικό να την ενισχύουμε τακτικά με Inno-Q-Nol® Plus για βέλτιστη λειτουργία.

Η διαφορά γίνεται άμεσα αντιληπτή!

Τα οφέλη από τη λήψη του QH γίνονται εμφανή σε διάστημα περίπου 2 εβδομάδων. Ήδη από τις πρώτες 5-7 ημέρες λήψης, υπάρχει ορατή βελτίωση, ενώ μετά από 2-3 εβδομάδες θα επιτευχθεί η ανώτερη τιμή στο πλάσμα του αίματος και θα διατηρηθεί.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share