Ενδυναμώστε το ανοσοποιητικό των βρεφών

ανοσοποιητικό των βρεφών
1.5 λεπτό

Κομβικό ρόλο για την υγιή ανάπτυξη του μωρού παίζει το μικροβίωμά του – δηλαδή η κατάσταση της μικροβιακής ισορροπίας στην εντερική χλωρίδα. Σημαντική είναι η υγιής χλωρίδα και για το ανοσοποιητικό των βρεφών.

Από πού παίρνει καλά βακτήρια το βρέφος

Ιδιαίτερη σημασία έχουν α) ο φυσιολογικός τοκετός, καθώς κατά το πέρασμα του νεογνού από τον κόλπο της μητέρας, το βρέφος αποικίζεται με τα ωφέλιμα μικρόβιά της, και β) ο θηλασμός, κατά τον οποίο επίσης το μωρό αποκομίζει φιλικά βακτήρια.
Μικρόβια κάθε είδους είναι εγκατεστημένα στη βλεννογόνο του εντέρου των νεογνών. Αυτά υφίστανται πολλές διαφοροποιήσεις, ιδίως στη διάρκεια των πρώτων μηνών ή και ετών της ζωής του, όταν η ανοσολογική του άμυνα είναι σχετικά αδύναμη και ο οργανισμός πιο ευάλωτος.

Τα καλά βακτήρια και το ανοσοποιητικό

Τα καλά βακτήρια έχει αποδειχθεί ότι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενδυνάμωση της υγείας του ανοσοποιητικού, ενώ η μειωμένη βρεφική/παιδική έκθεση σε παθογόνους μικροοργανισμούς, οδηγεί σε καταστολή της ανάπτυξης του ανοσοποιητικού συστήματος και σε αυξημένη ευαισθησία σε αλλεργικές αντιδράσεις, κολικούς, διάρροιες, τροφικές δυσανεξίες, άσθμα, λοιμώξεις, παχυσαρκία, ατοπικές δερματίτιδες κ.ά.
Μια καθημερινή συμπλήρωση με προβιοτικά μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του χλωρίδας του εντέρου και να αποτρέψει την ανάπτυξη των παθογόνων βακτηρίων.

Το Toddler’s Probiotic της Flora παρέχει 3 δις ζώντα βακτήρια/γραμμάριο από 6 διαφορετικές προβιοτικές καλλιέργειες, που:

• Διευκολύνουν την υγιή αύξηση βάρους των βρεφών, προάγοντας τη σωστή απορρόφηση της τροφής
• Εμπλουτίζουν τη χλωρίδα των μωρών που γεννήθηκαν με καισαρική ή που δεν θήλασαν, με τα απαραίτητα φιλικά βακτήρια και ιδιαίτερα το Β.Infantis, τον πιο σημαντικό μικροοργανισμό που βρίσκεται στη βρεφική μικροχλωρίδα
• Συμβάλλουν στην αποφυγή των βρεφικών διαρροιών
• Προάγουν τη σύνθεση του συμπλέγματος των βιταμινών Β
• Διατίθενται σε μορφή σκόνης που μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε υγρό μετά τη θέρμανσή του
• Βοηθούν στην άμεση αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας μετά από αντιβιώσεις
• Χωρίς γλουτένη + non-GMO

Για μεγαλύτερα παιδιά από 4 ετών και πάνω, δείτε το Kid’s Probiotic.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share