Εγκυμοσύνη και Ωμέγα λιπαρά

εγκυμοσύνη Ωμέγα λιπαρά Udo's Oil
1 λεπτό

Κατά την προετοιμασία μιας γυναίκας για μελλοντική εγκυμοσύνη, έχει σημασία η βελτίωση της διατροφής, η λήψη σημαντικών βιταμινών όπως το φυλλικό οξύ και φυσικά, προεξάρχουσα θέση έχουν τα Ωμέγα-λιπαρά. Γιατί;

Το έμβρυο χρειάζεται Ωμέγα λιπαρά

Τα έμβρυα χρειάζονται πολλά Ω-λιπαρά για να «χτίσουν» κυτταρικές μεμβράνες, να αναπτυχθεί ο εγκέφαλος τους- που αποτελείται κυρίως από λιπαρά, το νευρικό σύστημα και πολλά ακόμα δομικά οργανικά στοιχεία.

Η μητέρα χρειάζεται Ωμέγα λιπαρά

Η συστηματική λήψη  Ω-λιπαρών προλαμβάνει την εξάντληση των αποθεμάτων του μητρικού οργανισμού κατά την εγκυμοσύνη και την πιθανότητα μελλοντικών προβλημάτων. Οι έρευνες καταδεικνύουν ότι η έλλειψη σε Ωμέγα λιπαρά που προκύπτει κατά την εγκυμοσύνη και την τεκνοποίηση, εξηγεί γιατί οι γυναίκες έχουν 5πλάσια ποσοστά  από τους άντρες σε κατάθλιψη, ινομυαλγία, χρόνια κόπωση, παθήσεις του κολλαγόνου, φλεγμονές και αυτοάνοσες παθήσεις αλλά και  προβλήματα πέψης και αλλεργίες. Τα Ωμέγα λιπαρά έχουν θετική επίδραση στην ορμονική ισορροπία και προστατεύουν από τις μεταπτώσεις στη διάθεση.

Το βρέφος χρειάζεται Ωμέγα λιπαρά

Στη συνέχεια κατά τον θηλασμό, το μωρό συνεχίζει να απορροφά ωμέγα λιπαρά από τη μητέρα, καθώς ο εγκέφαλος του συνεχίζει να αναπτύσσεται μέχρι τον 18ο μήνα.

Τα Ωμέγα λιπαρά υποστηρίζουν τη γονιμότητα

Τα Ω-λιπαρά οξέα (EFAs), λόγω της σύνδεσης τους με τις ορμόνες (οι προσταγλανδίνες προέρχονται από λιπαρά οξέα ή άλλα λιπίδια) παίζουν κύριο ρόλο στην εξισορρόπηση των ορμονών. Η δε ανεπάρκεια σε Ωμέγα 6 έχει συνδεθεί με την ανδρική στειρότητα και τις γυναικείες αποβολές.

Ανακαλύψτε το Udo’s Oil 3•6•9 Blend, ένα θεμελιώδες για την υγεία έλαιο, που παρέχει τα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα (EFAs).

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share