Είναι Άνοιξη = Θέλουμε Ανανέωση

ανανέωση
1.5 λεπτό

«Πρασινίστε» τη ρουτίνα της καθαριότητας στο χώρο σας

skoupaΑναλογισθείτε ότι η καθαριότητα μπορεί να σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Είναι αλήθεια ότι σε ορισμένα προϊόντα καθαρισμού η ένδειξη «οικολογικό» μπορεί να είναι παραπλανητική. Για να εξασφαλιστεί η πιο «πράσινη» καθαριότητα και η πραγματική ανανέωση στο σπίτι σας πηγαίνετε πίσω στα βασικά με τις «Καν’ το Μόνος σου» λύσεις:

• Για την απολύμανση των περιοχών που έχουν σκληρή βρωμιά, δεν εξετάζουμε τίποτε περισσότερο από το λευκό ξύδι.
• Για τον καθαρισμό των λιπών, τη λεύκανση και την απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών η μαγειρική σόδα μπορεί να βοηθήσει με φυσικό τρόπο.
• Ψάχνετε για ένα αντιβακτηριακό παράγοντα; Ένα λεμόνι, με το ήπιο οξύ του, θα μπορούσε να είναι η λύση.

Φέρτε την Άνοιξη και την ανανέωση στο Πεπτικό σας Σύστημα

peptikoΓια πιο εμπεριστατωμένη καθαριότητα εστιάστε εκεί που μετράει περισσότερο: στο εσωτερικό σας. Η άνοιξη είναι μια κατάλληλη εποχή για κάθαρση– επικεντρωθείτε στο να απαλλάξετε το σώμα σας από τις τοξίνες που συσσωρεύονται με το χρόνο.
Προσθέτοντας το Flor· Essence ® στο οπλοστάσιό σας, δίνετε ώθηση στην αποτοξίνωση. Αυτή η βραβευμένη βοτανική φόρμουλα υποστηρίζει όλες τις οδούς αποβολής του σώματος, επιταχύνοντας την απομάκρυνση των τοξινών και των αποβλήτων από τον οργανισμό.

Αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο με το Flor Essence για καλύτερο ύπνο-βελτιωμένη πέψη-απώλεια βάρους-περισσότερη ενέργεια 

Κινηθείτε αυτή την άνοιξη

athlisiΤην άνοιξη περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο έξω. Αξιοποιώντας αυτήν την εποχή, η κίνηση είναι το κλειδί καθώς μεγαλώνουμε, για να διατηρήσουμε τους μυς μας δυνατούς και να  βελτιώσουμε την κυκλοφορία. Μερικές μορφές άσκησης περιλαμβάνουν το περπάτημα, την κολύμβηση, την ποδηλασία και την κηπουρική.

Καθώς οι θερμοκρασίες αυξάνονται, η τελευταία γίνεται ιδιαίτερα ελκυστική. Πλέον, ο χρόνος που περνούμε στον κήπο έχει πολλά οφέλη:

• Παρέχει μια ήπια μορφή άσκησης κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
• Καλλιεργεί την εκτίμηση για φρέσκα, υγιεινά τρόφιμα
• Προωθεί τη χαλάρωση

Όντας ενεργητικοί, βοηθούμε την καταπολέμηση πολλών ασθενειών που έρχονται με την ηλικία, συμπεριλαμβανομένου του κακού κυκλοφορικού, της φλεβίτιδας, των ευρυαγγειών κ.ά. Η βαρύτητα, η φαγούρα, το οίδημα, και οι κόμποι που εμφανίζονται στις φλέβες, μπορούν να κλιμακωθούν σε σημείο που οι πάσχοντες να αναζητούν επώδυνες ιατρικές θεραπείες.

kipos

Ευτυχώς, υπάρχουν φυσικές εναλλακτικές λύσεις για την ανακούφιση. Το Beyond Grape Seed της Flora μειώνει την εμφάνιση των προβλημάτων αυτών και των συμπτωμάτων τους. Αυτή η πολύ-βιβλιογραφημένη, χωρίς γλουτένη φόρμουλα, περιέχει βιοφλαβονοειδή που προέρχονται από σπόρους σταφυλιών (τα τιτλοδοτημένα αυθεντικά Masquellier OPCs), κράνμπερις και μύρτιλα και είναι αποδεδειγμένο ότι προστατεύει συνολικά το κυκλοφορικό, ενισχύει τα τοιχώματα των αγγείων, μειώνει τα ορατά σημάδια των ευρυαγγειών και των κιρσών και ανακουφίζει περιστασιακά το πρήξιμο στα πόδια και τους αστραγάλους με φυσικό τρόπο.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share