Δυναμώστε το ανοσοποιητικό σας με 3 έξυπνες συμβουλές!

λεμφικό σύστημα και ανοσοποιητικό
1.5 λεπτό

Δεν ακούμε συχνά γι’ αυτό, αλλά ισχυρό ανοσοποιητικό και κινητοποιημένο λεμφικό σύστημα έχουν άρρηκτη σχέση μεταξύ τους. Πώς εξηγείται όμως αυτό;

Λεμφικό σύστημα

Το λεμφικό σύστημα είναι ένα δίκτυο 600 λεμφαδένων και λεμφαγγείων που βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών και των αποβλήτων και αποτελεί ένα βασικό παράγοντα για την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η λεμφική κυκλοφορία δε διαθέτει μια αντλία για να την υποστηρίζει πχ. όπως είναι η καρδιά για το κυκλοφορικό. Αντίθετα το λεμφικό σύστημα είναι σχεδιασμένο να ρέει μόνο προς τα επάνω, ταξιδεύοντας μέσα στο σώμα από τα άκρα προς τη βάση του αυχένα, έχοντας σαν ανταγωνιστή του τη βαρύτητα, γι’ αυτό και η κινητοποίησή του είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Μειώστε κατακράτηση και πρηξίματα

Για να αναβαθμίσετε την υγεία του ανοσοποιητικού σας και να διευκολύνετε τη λεμφική αποσυμφόρηση, να μειώσετε την κατακράτηση υγρών και τα πρηξίματα, να υποστηρίξετε τη δίαιτά σας και να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα χωρίς κυτταρίτιδα, χρειάζεται να κινητοποιήσετε το λεμφικό σας σύστημα.

3 tips κινητοποίησης

  1. Γυμναστείτε! Η άθληση δίνει κίνηση στους μυς και τις αρθρώσεις, αυξάνει τον παλμό των αρτηριών κι αυτά με τη σειρά τους αυξάνουν τη ροή της λέμφου.
  2. Τρίψτε την επιδερμίδα σας! Το τρίψιμο της επιδερμίδας μπορεί επίσης να βοηθήσει την τόνωση του λεμφικού συστήματος και την κυκλοφορία της λέμφου, ενώ βελτιώνει παράλληλα και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Βουρτσίστε το δέρμα σας σε μια ανοδική κυκλική κίνηση, που αρχίζει από τα πόδια σας και κατευθύνεται προς τον κορμό σας και αντίστοιχα από τα χέρια σας προς το στήθος σας-στην ίδια κατεύθυνση που ρέει η λέμφος.
  3. Ανακαλύψτε τα βότανα που βελτιώνουν τη λειτουργία της λέμφου, όπως είναι το κόκκινο τριφύλλι, η ρίζα κολλιτσίδας κ.ά.. Βρείτε τα στο Flor Essence– τη μοναδική συνεργική φόρμουλα 8 οργανικών βοτάνων που αναζωογονεί τον οργανισμό, δρα σε κυτταρικό επίπεδο και είναι το Νο 1 αποτοξινωτικό προϊόν σε πωλήσεις στις ΗΠΑ.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share