Δυναμώστε τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα σας πριν το καλοκαίρι!

Δυναμώστε τα μαλλιά
1.5 λεπτό

Προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι, δυναμώνοντας τον οργανισμό μας. Γιατί όλοι γνωρίζουμε πως οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να δείχνει το πρόσωπο και το σώμα μας καλύτερο είναι από μέσα προς τα έξω! Αποκτήστε δυνατά νύχια και άψογο δέρμα και δυναμώστε τα μαλλιά σας με το FloraSil το οποίο βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς, παρέχοντας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στο δέρμα, στα οστά, στα μαλλιά και στα νύχια.

Αυτό το συμπλήρωμα με βάση το διοξείδιο του πυριτίου είναι η λύση που δρα από μέσα προς τα έξω, χαρίζοντας ορατά αποτελέσματα. Το πυρίτιο δρα σαν μια σωσίβια συσκευή όταν πρόκειται για το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σας: το δέρμα σας! Το σώμα σας χρησιμοποιεί διοξείδιο του πυριτίου για να βοηθήσει την επιδερμίδα να διατηρήσει την ελαστικότητα και την υγρασία. Το πυρίτιο είναι επίσης το κλειδί στην παραγωγή κολλαγόνου – της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για να κάνει το δέρμα σας να δείχνει νεανικό και ομαλό και να μειώνει την ανάπτυξη των ρυτίδων.

Για εκείνους από εμάς που χρειάζονται λίγη επιπλέον βοήθεια στα μαλλιά, η άλλη υπερδύναμη του πυριτίου αυξάνει το πάχος της τρίχας και κάνει τα μαλλιά σας πιο λαμπερά και πιο γερά, με εντυπωσιακά πιο «γεμάτες» και πιο λαμπερές μπούκλες τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Πέρα από την εμφάνιση, το διοξείδιο του πυριτίου βοηθά το σώμα σας να απορροφά το ασβέστιο που διατηρεί τα οστά, τα δόντια και τα νύχια σας δυνατά και υγιή.

Τα περισσότερα οξείδια του πυριτίου είναι συνθετικά φτιαγμένα ή έχουν χαθεί μέσα στις τροφές εξαιτίας της επεξεργασίας … Αλλά το FloraSil είναι μια υδατοδιαλυτή μορφή φυσικού πυριτίου από το φυτό Equisetum Arvense, που εξάγεται με μια ειδική διαδικασία που χρησιμοποιεί νερό αντί επιβλαβών χημικών ουσιών και είναι εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη.

Η μοναδική μας μέθοδος εξαγωγής αναπτύχθηκε από τον Dr. Louis Kervran στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού.

Η διαδικασία αυτή διατηρεί τα βιοφλαβονοειδή που είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική απορρόφηση του διοξειδίου του πυριτίου και εξασφαλίζει επίσης τη διατήρηση των φυσικά ευρισκόμενων μετάλλων στο Equisetum Arvense: του ασβεστίου, του καλίου, του μαγνησίου, του μαγγανίου, του βορίου, του σιδήρου και του φωσφόρου. Βοηθά επίσης την απομάκρυνση του αλουμίνιου από το σώμα σας και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Τόσοι πολλοί λόγοι για να προσθέσετε αυτό το εργοστάσιο στην καθημερινή σας δόση βιταμινών και μετάλλων!

Σταματήστε να βασίζεστε σε λύσεις που δρουν μόνο στην επιφάνεια και αρχίστε να φροντίζετε την ομορφιά σας εσωτερικά, με το FloraSil.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share