Δεν χάνετε βάρος; Για όλα φταίει η δουλειά!

δε χάνετε βάρος
1 λεπτό

Αν δυσκολεύεστε να ξεφορτωθείτε τα περιττά κιλά σας και δε χάνετε εύκολα βάρος, ίσως αυτό να αποτελεί σύμπτωμα ότι έχετε υπερφορτώσει το συκώτι σας με τοξίνες.

Όταν το συκώτι προσλαμβάνει περισσότερες τοξίνες από όσες μπορεί να διαχειριστεί, τότε αυτές αποθηκεύονται στα λιπώδη κύτταρα του οργανισμού. Σε περιόδους δίαιτας, το αυξημένο τοξικό φορτίο αναγκάζει τον οργανισμό να ελαττώσει το ρυθμό απώλειας βάρους, έτσι ώστε οι τοξίνες να μην πλημμυρίσουν το σώμα και βλάψουν τα ζωτικά του όργανα. Οι τοξίνες, επίσης επηρεάζουν τις ορμόνες που ελέγχουν το βάρος (ινσουλίνη, λεπτίνη, οιστρογόνα, θυρεοειδικές κ.ά.) και τις ορμόνες του στρες (κορτιζόλη, αδρεναλίνη) που ελέγχουν τη συμπεριφορά μας στο φαγητό.

Στην ουσία οι τοξίνες μπλοκάρουν το μεταβολισμό

Έτσι εξηγείται γιατί άνθρωποι που εργάζονται με πολλές χημικές ουσίες όπως οι κομμωτές, οι αγρότες αλλά και εργαζόμενοι σε παντός είδους εργοστάσια μπορεί να δυσκολεύονται να χάσουν βάρος σε σχέση με εργαζόμενους άλλης ειδικότητας!

Άλλα συμπτώματα τοξικότητας που μπορούμε να παρατηρήσουμε στο σώμα μας είναι:

  • Ευαισθησία σε χημικά, όπως: απορρυπαντικά και αρώματα
  • Δυσκοιλιότητα
  • Δερματικά προβλήματα
  • Πονοκέφαλοι

Δείτε μερικές καθημερινές λύσεις για καλύτερη υγεία και ευεξία

  • Αποτοξίνωση: διαβάστε 6 tips για εύκολη αποτοξίνωση, εδώ: http://bit.ly/2jrd6YM
  • Βάλτε στην καθημερινότητά σας το Flor-Essence. Το Flor Essence είναι ένα εκχύλισμα από οκτώ πικρά βότανα που έχουν αποτοξινωτική δράση και δρουν σε συνέργεια ώστε να συλλέξουν τις τοξίνες από όλα τα οργανικά συστήματα και να τις απομακρύνουν από όλες τις οδούς αποβολής του σώματος.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share