Γιατί χρειαζόμαστε συμπλήρωμα ενζύμων;

συμπλήρωμα ενζύμων
1.5 λεπτό

Η καφεΐνη, το αλκοόλ, οι ασθένειες, η εγκυμοσύνη, το στρες, μας στερούν ένα τμήμα των πεπτικών ενζυμικών μας αποθεμάτων. Επίσης, ο οργανισμός μας παράγει ολοένα και λιγότερα ένζυμα καθώς μεγαλώνουμε. Όμως, οι κύριες αιτίες για το έλλειμμα των πεπτικών ένζυμων είναι οι κακές διατροφικές συνήθειες, οι μέθοδοι επεξεργασίας των τροφίμων και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες που καταστρέφουν σχεδόν το 100% των φυσιολογικά υπαρχόντων ένζυμων. Ένα συμπλήρωμα ενζύμων θα μπορούσε να καλύψει αυτήν την έλλειψη και να μειώσει τα προβλήματα που προκύπτουν.

Τα προβλήματα που προκαλούνται από την ανεπάρκεια ενζύμων

Ο οργανισμός μας, προσπαθεί να ανταπεξέλθει παράγοντας περισσότερα πεπτικά ένζυμα, αλλά αυτή η ικανότητά του έχει όρια. Το πάγκρεας αναγκάζεται να υπερλειτουργεί και κάποια στιγμή μπορεί να γίνει ανεπαρκές. Οι ελλειμματικές σε ένζυμα τροφές προβληματίζουν το πεπτικό σύστημα που δεν είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διαχειριστεί την έλλειψη ένζυμων. Η ατελής πέψη μπορεί να οδηγήσει σε φτωχή διαθρεπτική απορρόφηση, κόπωση, πεπτικές διαταραχές τροφικές αλλεργίες και άλλα προβλήματα υγείας. Μερικώς διασπασμένες τροφές (κυρίως πρωτεΐνες) μπορεί να «δραπετεύσουν» από το έντερο και να εισχωρήσουν στην κυκλοφορία του αίματος. Το σώμα δεν τις αναγνωρίζει σαν θρεπτικά στοιχεία και θεωρώντας ότι δέχεται επίθεση, ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα με τη μορφή αλλεργικής ή φλεγμονώδους αντίδρασης. Έτσι ξοδεύει ενέργεια για να δημιουργήσει αντισώματα εναντίον των τροφών αντί να θεραπεύει πληγές και να πολεμά βακτήρια, μικρόβια και μικροοργανισμούς που εισβάλλουν στον οργανισμό

Αναπλήρωση Ένζυμων = Καλύτερη Υγεία

Είναι πολύ σημαντικό να λάβετε πεπτικά ένζυμα ιδιαίτερα μαζί με τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, λίπη, άμυλο και λακτόζη καθώς η ελλιπής πέψη μπορεί να πυροδοτήσει πολλά προβλήματα υγείας. Λαμβάνετε 1 κάψουλα ακριβώς με την πρώτη μπουκιά του γεύματος. Επειδή τα ένζυμα δεν έχουν γεύση, μπορείτε να αναμείξετε το περιεχόμενο μιας κάψουλας με το φαγητό.

Χωρίς επαρκή ένζυμα, είναι πιθανό να έχουμε:

• φτωχή διαθρεπτική απορρόφηση

• φλεγμονώδεις καταστάσεις εντέρου

• δυσπεψία, μετεωρισμούς, φουσκώματα

• αλλεργικές αντιδράσεις

• αδύναμο ανοσοποιητικό

• αργή επούλωση τραυμάτων

• δερματικά προβλήματα

• αλλαγές διάθεσης

• μακροπρόθεσμη εμφάνιση εκφυλιστικών παθήσεων

Το συμπλήρωμα ενζύμων Ultimate Digestive Enzyme

Τα Ultimate Digestive Enzyme είναι ένα πλήρες φάσμα πεπτικών ένζυμων για όλους.
Εξειδικευμένη φόρμουλα από 7 ενεργά ένζυμα, προορισμένα να εξασφαλίσουν μια σωστή πέψη, να βελτιώσουν την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών και την ανοσία, να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας και να ελαττώσουν τους ερεθισμούς και τις αλλεργίες.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share