Γιατί η φόρμουλα του O-Krill 3 Brain Support είναι πολύτιμη για την εγκεφαλική λειτουργία;

φόρμουλα O-Krill 3
1 λεπτό

Η απάντηση είναι απλή: λόγω της φόρμουλάς του. Η σύνθεση στη φόρμουλα του O-Krill 3 Brain Support συνδυάζει τα αγνά και συμπυκνωμένα Ω3-λιπαρά που προέρχονται από τα krills, εμπλουτισμένα με DHA από μικροφύκη, κουρκουμίνη και βιταμίνες B που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας του εγκεφάλου και την υποστήριξη της πνευματικής και ψυχικής υγείας. Έχει τα εξής ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά:

– Περιέχει τα πιο αγνά και ανεπεξέργαστα Ω-3 Λιπαρά, EPA & DHA, προέρχονται από τα Krills (μικρές γαρίδες της Ανταρκτικής) και είναι ελεύθερα από κάθε μολυσματικό ή τοξικό παράγοντα
– Τα Ω-Λιπαρά των Krills είναι εξαιρετικά αφομοιώσιμα γιατί συνδέονται σε φωσφολιπίδια, αντίθετα με των ιχθυελαίων που συνδέονται σε τριγλυκερίδια και είναι λιγότερο απορροφήσιμα.

– Είναι ενισχυμένα σε DHA – το πιο χρήσιμο συστατικό των Ω-3 λιπαρών για τον εγκέφαλο -που προέρχεται από Άλγη, μη ζωική πηγή Ω3.

– Περιέχει τις βιταμίνες Β5,Β6, Β9 (φυλλικό οξύ) και Β12 οι οποίες υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου.

– Η περιεχόμενη κουρκουμίνη στη μορφή CurcuWin® είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι απορροφάται 46 φορές περισσότερο από την κοινή σκόνη κουρκουμά (turmeric). Είναι εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, ενώ ενισχύει και την απορρόφηση των Ω- λιπαρών.

Επικαιροποίηση: το O-Krill 3 Brain Support έχει σταματήσει να διατίθεται. Στη θέση του διατίθεται το O-Krill 3 Cardio Support, που περιέχει τα συμπυκνωμένα ωμέγα 3 λιπαρά από krills και συμβάλλει στην καρδιακή και την εγκεφαλική υγεία.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share