Γιατί εμφανίζουμε σημάδια πρόωρης γήρανσης;

πρόωρη γήρανση
1,5 λεπτό

Όσο περνάει η ηλικία, το κολλαγόνο στο σώμα μας φθίνει και χάνει τη φυσική ελαστικότητά του, με αποτέλεσμα χαλαρό δέρμα, λεπτά και αδύναμα μαλλιά και εύθραυστα νύχια – όλα σημάδια που μαρτυρούν πρόωρη γήρανση .

Ένα από τα κύρια συστατικά του κολλαγόνου είναι το διοξείδιο του πυριτίου. Το διοξείδιο του πυριτίου διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, είναι παρόν στα οστά, τον συνδετικό ιστό, τα τοιχώματα των αγγείων, την αορτή, το ήπαρ, τους νεφρούς, τα ούλα, τα δόντια και τους λεμφαδένες και βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παίρνουν αρκετό διοξείδιο του πυριτίου μέσω της  διατροφής τους καθώς δεν είναι ιδιαίτερα σύνηθες σε τρόφιμα. Πολλά από τα δημητριακά και άλλα πλούσια σε περιεκτικότητα σε πυρίτιο τρόφιμα που βρίσκονται στα σούπερ- μάρκετ έχουν χάσει το πολύτιμο περιεχόμενο πυρίτιο τους, μέσω της διαδικασίας επεξεργασίας.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν σημάδια πρόωρης γήρανσης όπως ρυτίδες στο δέρμα θαμπά νύχια και μαλλιά που σπάνε και δε μπορούν να μακρύνουν. Ταυτόχρονα υπάρχουν πολλά αόρατα (εσωτερικά) σημάδια, όπως αδύναμα οστά και προβλήματα του συνδετικού ιστού.

Λαμβάνετε αρκετό διοξείδιο του πυριτίου μέσω της διατροφής σας;

Το Florasil® είναι μια εξαιρετικά απορροφήσιμη πηγή οργανικού φυτικού πυριτίου

Ένα μοναδικό προϊόν που παρασκευάζεται από το φυτό Equisetum Arvense, το Florasil®, είναι το μόνο φυτικό συμπλήρωμα πυριτίου που συνδέεται με βιοφλαβονοειδή, τα οποία βοηθούν το διοξείδιο του πυριτίου να εισέλθει μέσω της βλεννογόνου του εντέρου στην κυκλοφορία του αίματος.

Μόνο το Florasil® παράγεται σύμφωνα με την πατενταρισμένη μέθοδο εκχύλισης του Dr. Louis Kervran, κατά την οποία το διοξείδιο του πυριτίου εξάγεται από το φυτό υδατικά και διατηρεί όλα τα βιοφλαβονοειδή και περισσότερα από 30 βασικά μέταλλα που περιέχει. Μόνο το φυτικής προέλευσης διοξείδιο του πυριτίου που παράγεται με τον τρόπο αυτό έχει ερευνηθεί και έχει αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό.

Το Florasil® είναι εύκολο αφομοιώσιμο σε χορτοφαγικές κάψουλες που διαλύονται γρήγορα. Το διοξείδιο του πυριτίου σε Florasil® λειτουργεί συνεργικά με άλλα αντιοξειδωτικά για να υποστηρίξει τα οφέλη της αποκατάστασης του κολλαγόνου σε κάθε κύτταρο στο σώμα σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ FLORASIL

* Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση και διατηρεί τη νεότητα

* Αναπληρώνει το φυσικό κολλαγόνο

* Δίνει στα μαλλιά λάμψη, ελαστικότητα και δύναμη

* Μειώνει τις ρυτίδες και χαρίζει σφριγηλότητα κι ελαστικότητα στην επιδερμίδα

* Ενισχύει τα νύχια, τους συνδέσμους, του χόνδρους και του τένοντες

* Ενισχύει τα αδύναμα τοιχώματα των αγγείων

* Υποστηρίζει την αποσυμφόρηση της λέμφου που οδηγεί σε μείωση της κυτταρίτιδας

* Ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και διατηρεί υγιή τα δόντια

* Δίνει δύναμη κι ελαστικότητα στα οστά και το συνδετικό ιστό

* Βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου

* Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans

* Χωρίς γλουτένη, μη γενετικά τροποποιημένο

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share