Βοηθήστε το σώμα σας να αυτοθεραπευτεί!

Βοηθήστε το σώμα σας να αυτοθεραπευτεί
1 λεπτό

Θα στριμώχνατε σε ένα μπουκωμένο συρτάρι τα καινούργια σας ρούχα; Μάλλον δεν θα χωρούσαν. Κατά τον ίδιο τρόπο ένας επιβαρυμένος οργανισμός δεν μπορεί να αξιοποιήσει οποιαδήποτε θρεπτική ουσία λαμβάνει είτε με διατροφή είτε με συμπληρώματα, ούτε μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Βοηθήστε το σώμα να απαλλαγεί από τοξίνες, βαρέα μέταλλα, μικροσωματίδια, χημικά, ξενορμόνες, ακτινοβολία κ. ά. για να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να παραμένει υγιές.

Το Flor Essence είναι μια φυσική οργανική φόρμουλα από 8 βότανα που σκοπό έχει να καθαρίσει καθολικά τον οργανισμό μας, εκμεταλλευόμενη τη συνεργική δράση των βοτάνων του, που το καθένα συνεισφέρει με τις εξαιρετικές του ιδιότητες. Απευθύνεται σε  όλα τα οργανικά συστήματα και λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο.

Η σωστή αποτοξίνωση δε συνεπάγεται την εξουθένωση του οργανισμού που μπορεί να προκληθεί από έντονη διούρηση ή εκβιαστική εντερική εκκένωση. Το Flor Essence είναι ήπιο αλλά αποτελεσματικό και ασφαλές για όλες τις ηλικίες από 6 μηνών και άνω.

Αποτοξινώνει το αίμα, τους νεφρούς, το ήπαρ, την επιδερμίδα, το έντερο κι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι μια παραδοσιακή φόρμουλα των Ινδιάνων της βόρειας Αμερικής με κουλτούρα εκατονταετιών και εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, σε 60 χώρες. Είναι η Νο 1 αποτοξινωτική φόρμουλα στις ΗΠΑ.

Για οργανισμούς με πιο ειδικές ανάγκες ή επιβαρυμένη ηπατική λειτουργία μπορεί να συνδυαστεί με το Milkthistle Plus, το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα της Flora από γαϊδουράγκαθο, αγκινάρα και πικραλίδα που βοηθά στην ηπατική υγεία, στο συστηματικό καθαρισμό του ήπατος και στην αναγέννηση νέων ηπατικών κυττάρων.

«Ανακαινίστε» το σώμα που σας υπηρετεί και ξεκλειδώστε τη νοημοσύνη του οργανισμού σας.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share