Βιολογικά Ω-λιπαρά για παιδιά!

Ω-λιπαρά για παιδιά
2 λεπτά

Όταν επιλέγουμε τρόφιμα για τα παιδιά μας, τα βιολογικά τρόφιμα γίνονται ακόμα πιο σημαντικά. Το ίδιο ισχύει και για τα ωμέγα λιπαρά. όταν τα έχουμε ανάγκη, στρεφόμαστε ασφαλώς στα βιολογικά ωμέγα λιπαρά.  Γνωρίζατε πως το έμβρυο απορροφά από τη μητέρα τα απαραίτητα Ω-  λιπαρά που χρειάζεται για την εγκεφαλική του ανάπτυξη; Με κάθε παιδί, η μητέρα χάνει Ω-λιπαρά και κάθε επόμενο παιδί παίρνει λιγότερα, αν η μητέρα δεν τα αναπληρώσει! Άρα, στην ερώτηση πότε ένα παιδί πρέπει να αρχίσει τη λήψη Ω-λιπαρών, η απάντηση είναι… ιδανικά, 3 χρόνια πριν γεννηθεί!

Οι θηλάζουσες επίσης χρειάζονται άφθονα Ω-λιπαρά στη διατροφή τους, καθώς το μωρό λαμβάνει μέχρι και 11 gr  Ω-λιπαρών με το θηλασμό κάθε μέρα, αφού κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του, το μωρό λαμβάνει το 50% των ημερήσιων θερμίδων μέσω των λιπών και κυρίως των θεμελιωδών λιπαρών Ω3 και Ω-6. Αν το μωρό τρώει βρεφικά γάλατα ή τροφές του εμπορίου, πρέπει να προστίθενται Ω-λιπαρά, αφού ο οργανισμός δεν μπορεί να τα συνθέσει μόνος του.

Τα Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών σε όλα τα στάδια της ζωή στους

Τα Ω-3 (Α-λινολεϊκό οξύ) και Ω-6 (λινελαϊκό οξύ) λιπαρά οξέα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, όπως και την γενική ανάπτυξη των παιδιών καθώς με αυτά χτίζουν τις κυτταρικές μεμβράνες. Δεδομένου ότι τα μωρά αναπτύσσονται, τα νεύρα καλύπτονται από μια ουσία που ονομάζεται μυελίνη, η οποία συντελεί στο να διαβιβάζονται τα μηνύματα από νεύρο σε νεύρο σε όλο τον εγκέφαλο και το σώμα. Για να αναπτύξουν υψηλής ποιότητας μυελίνη στο σώμα τους, χρειάζονται λινελαϊκά και λινολενικά οξέα.

Μέχρι την ηλικία των 24 μηνών, το 35% της ενέργειας που χρειάζονται τα παιδιά το παίρνουν μέσω των λιπών, ποσοστό που και στην υπόλοιπη παιδική ηλικία παραμένει υψηλό, περίπου 25%. Ταυτόχρονα στα λίπη περιέχονται πολλά λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά και οι λιποδιαλυτές βιταμίνες Α, D, E, K.

Τα Ω-λιπαρά χαρίζουν στους μικρούς αθλητές ενέργεια, στους μαθητές καλή νοητική λειτουργία και στους έφηβους υποστήριξη της υγιούς ορμονικής λειτουργίας.

Η αξία του Udos Oil για τον παιδικό οργανισμό

Το Udo’s Oil 3.6.9 περιέχει υψηλής ποιότητας Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, σε αναλογία 2:1, αποκλειστικά από βιολογικούς σπόρους λινέλαιου, σουσαμιού, νυχτολούλουδου, ηλίανθου, φύτρες ρυζιού και βρώμης. Είναι υψηλής διατροφικής αξίας για μακροχρόνια χρήση.

Διατίθεται σε δύο μορφές: σε κάψουλες εύκολες για κατανάλωση και σε έλαιο, που μπορεί να προστεθεί εύκολα σε παιδικές τροφές από την ηλικία των 6 μηνών, σε γιαούρτι, σμούθις και άλλες παρασκευές. Υγιεινές Συνταγές για μεγάλους και μικρούς μπορείτε να δείτε εδώ.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share