Αποτοξίνωση σε Κυτταρικό Επίπεδο!!!

Αποτοξίνωση σε Κυτταρικό επίπεδοflor-essence

Παραδοσιακή φόρμουλα 8 βοτάνων που καθαρίζει, ισορροπεί και ανανεώνει τον οργανισμό. Περισσότερη ενέργεια, καθαρή επιδερμίδα, καλύτερος ύπνος, βελτιωμένη πέψη και ένα ισορροπημένο υγιές σώμα.  Αυτή είναι η αίσθηση μετά από μια αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο.

Αυτό είναι το Flor•Essence®. Έτσι νιώθεις όταν είσαι υγιής.

Βοτανική συνέργεια

Κάθε ένα από τα οκτώ βότανα του Flor Essence ® αναδεικνύει τη δική του συγκεκριμένη βιολογική δράση και συνεισφέρει τις εντυπωσιακές θεραπευτικές ιδιότητές του με μοναδικό τρόπο.
Το παρασκευασμένο βοτανικό μείγμα διαμορφώνεται σαν ένα σύνολο τόσο ενοποιημένο, ώστε να μην μπορεί να περιγραφεί μόνον ως άθροισμα των επιμέρους στοιχείων του.
• Κολλιτσίδα
• Λάπαθο
• Φτελιά
• Νεροκάρδαμο
• Κόκκινο Τριφύλλι
• Αγιάγκαθο
• Φύκι
• Ραβέντι

Όλα μαζί αυτά τα 8 βότανα, σε ακριβείς προκαθορισμένες αναλογίες, ενοποιούνται σε μια εντελώς νέα ουσία, όπου το ένα ενισχύει τα οφέλη του άλλου και δημιουργούν ένα ισχυρό συνεργικό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικές Δράσεις της Συνέργειας των Βοτάνων του Flor Essence

Αποτοξίνωση Δέρματος

Κόκκινο τριφύλλι, Αγιάγκαθο: Τα εφιδρωτικά βότανα υποστηρίζουν την αποτοξίνωση της επιδερμίδας, αναβαθμίζοντας τη διαπνοή και την υγιή κυκλοφορία.

Υποστήριξη Ήπατος και Χοληδόχου Κύστης

Τουρκικό ραβέντι, Αγιάγκαθο, Νεροκάρδαμο, Κολλιτσίδα, Λάπαθο: Οι πικρές ιδιότητες αυξάνουν τις χολικές και τις γαστρικές εκκρίσεις και τη σίελο * Εντερική αποτοξίνωση. * Βοηθούν στη ρύθμιση των εντέρων και τον καθαρισμό του ήπατος.

Μεταφορά Τοξινών στις Οδούς Αποβολής

Λάπαθο, Τουρκικό ραβέντι: Οι sennoside glycosides ενεργοποιούν την έκκριση ύδατος στα έντερα για την αποβολή τοξίνων ώστε να: • καθαρίζουν το αίμα • προκαλούν μία ήπια διουρητική δράση • υποβοηθούν την αποτοξίνωση των νεφρών.

Εντερική Υποστήριξη

Λάπαθο, Τουρκικό ραβέντι: Οι ανθρακινόνες ενεργοποιούν την κινητικότητα του εντέρου ώστε να βελτιώνουν την αποβολή.

Αποτοξίνωση Πνευμόνων

Φτελιά, Τουρκικό ραβέντι, Κόκκινο Τριφύλλι, Κολλιτσίδα: Προστατεύουν και υποστηρίζουν τη βλεννογόνο. Υποστηρίζουν την αποβολή των τοξινών μέσω της αναπνοής.

Χτίζουν Γερό Ανοσοποιητικό

Κόκκινο τριφύλλι, Νεροκάρδαμο, Κολλιτσίδα, Λάπαθο, Τουρκικό ραβέντι : Ενεργοποιούν τα μακροφάγα – αποτοξινωτικά του αίματος – που απομακρύνουν και μεταφέρουν ξένο και τοξικό υλικό από το αίμα στα όργανα αποβολής.

Εύρυθμη Εντερική Λειτουργία

Κολλιτσίδα: Οι ινουλίνες παγιδεύουν και απομακρύνουν τις τοξίνες από το έντερο για να βελτιώσουν την αποβολή και προλαμβάνουν την επαναπορρόφηση τοξινών, περιορίζοντας τα υπερβολικά υγρά. Παρέχουν πρεβιοτικά που τρέφουν την εντερική μικροχλωρίδα.
Φτελιά: Οι ζελατινοειδείς ίνες απορροφούν τοξίνες από το έντερο, προστατεύουν και ανακουφίζουν τις εντερικές γραμμικές βλεννογόνους.
Φύκι Kelp: Οι αλγινάτες “δένουν” τα βαρέα μέταλλα και βοηθούν στην απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό.

Μόλις το δοκιμάσετε και δείτε τα αποτελέσματα,  το Flor•Essence®
θα σας γίνει δεύτερη φύση!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

Share