Αποκαταστήστε τη φυσική σας ομορφιά!

φυσική ομορφιά σε δέρμα
1.5 λεπτό

Αν τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, τα νύχια υποδεικνύουν την υγιεινή, την υγεία και τη δημιουργικότητα.  Σκεφτείτε επίσης, πόσο εύκολο είναι να καταστραφεί η μέρα σας όταν το πρωί συνειδητοποιείτε ότι και σήμερα τα μαλλιά σας είναι χάλια; Η βούρτσα γεμίζει τρίχες, τα μαλλιά φαίνονται λεπτά, θαμπά και αδύναμα, με σπασμένες άκρες και δεν αναδεικνύεται η ομορφιά σας!

Δύναμη εκ των έσω

Οι διαφημίσεις συχνά τονίζουν ότι τα σέξι σημεία μας κάνουν τη διαφορά, όταν στην πραγματικότητα τα θρεπτικά στοιχεία που εισέρχονται απευθείας στον οργανισμό μας έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στα λαμπερά μαλλιά, την επιδερμίδα που ακτινοβολεί και τα γερά, υγιή νύχια. Η ομορφιά των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών αποτελεί άμεση ένδειξη της εσωτερικής μας υγείας. Όλα όσα καταναλώνουμε μεταφέρονται στα κύτταρα του σώματός μας και τροφοδοτούν τα εξωτερικά σύμβολα ευεξίας.

Ομορφιά με Florasil

Η κορυφαία θρεπτική ουσία για τα μαλλιά, το δέρμα, τα νύχια, ακόμη και τα οστά, που αξίζει να ανακαλύψετε είναι το Πυρίτιο που υπάρχει στο Florasil της Flora. Το πυρίτιο είναι το βασικό δομικό συστατικό με το οποίο ο οργανισμός μας παρασκευάζει το κολλαγόνο. Είναι παρόν σε οστά, τένοντες, συνδέσμους, χόνδρους αορτή, ήπαρ, νεφρούς και λεμφαδένες, ενώ βοηθά στην ασβεστοποίηση των οστών και των δοντιών.

Η συμπλήρωση με μια βιταμίνη υψηλής ποιότητας είναι σαν να δίνετε στο σώμα σας ένα πλάνο υποστήριξης στην περίπτωση που δεν καταναλώνετε, αφομοιώνετε ή καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες σε πυρίτιο.

Τα πλεονεκτήματα του Florasil

Το Florasil είναι το μυστικό ομορφιάς που μοιράζονται πολλές σταρ του Χόλυγουντ όπως Joan Collins, Goldie Hawn, Barbra Streisand. Το επιλέγουν λόγω των πλεονεκτημάτων του τα οποία κάνουν το δέρμα τους να λάμπει:

  • Η μέθοδος εκχύλισης του πυριτίου, σύμφωνα με την πατέντα του Dr. Louis Kervran, στο Florasil εξασφαλίζει την υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα και αφομοίωση από το σώμα.
  • Το συγκεκριμένο πυρίτιο εκχυλίζεται από το φυτό equisetum-αποκλειστικά από την ανοιξιάτικη συγκομιδή του- χρησιμοποιώντας νερό αντί χημικών. Την άνοιξη υπάρχει η υψηλότερη συγκέντρωση των βιοφλαβονοειδών στο φυτό και ταυτόχρονα το πιο διαλυτό διοξείδιο του πυριτίου.
  • Εκτός από το πυρίτιο, το Florasil περιέχει περισσότερα από 30, φυσικώς ευρισκόμενα μέταλλα.
  • Δεν περιέχονται καθόλου τεχνητά πρόσθετα ή συντηρητικά, ενώ χρησιμοποιούνται χορτοφαγικές / vegan κάψουλες.

Τώρα μπορείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας και να αποκτήσετε μια πυκνή και δυνατή αλογοουρά. Να αποκτήσετε το πιο λαμπερό δέρμα που είχατε ποτέ και τέλος, όταν μιλάτε με τα χέρια σας, να γοητεύετε περισσότερο από τα λόγια σας! Ομορφιά με την υπογραφή Florasil!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share