Αντιμετωπίστε τις μυκητιάσεις και τις ουρολοιμώξεις αποτελεσματικά!

Αντιμετωπίστε τις μυκητιάσεις και τις ουρολοιμώξεις
1.5 λεπτό

Για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων σε ενήλικες από 19 ετών και άνω

Η διατήρηση της υγείας στο ουροποιητικό σύστημα και η αποφυγή της ανάπτυξης μυκήτων βασίζεται στην ισορροπία των φιλικών βακτηρίων στα όργανα του ουροποιητικού, του γεννητικού συστήματος και του λεπτού εντέρου, καθώς εκεί συμβαίνει η υπερανάπτυξη των παθογόνων βακτηρίων. Αντιμετωπίστε τις μυκητιάσεις ενισχύοντας τον πληθυσμό των φιλικών βακτηρίων.

Ο σύγχρονος τρόπος διατροφής (επεξεργασμένοι υδατάνθρακες και σάκχαρα), το χλωριωμένο νερό, το stress και η λήψη αντιβιοτικών ευνοούν την υπερανάπτυξη παθογόνων μυκήτων (όπως Candida albicans) δημιουργώντας πεπτικά προβλήματα, φουσκώματα, αέρια και αυξημένη εντερική διαπερατότητα. Αποικίζοντας και άλλα μέρη του σώματος, δημιουργούν κολπικές μολύνσεις, στοματίτιδες κ.ά.. Μπορούν επίσης να κάνουν συστηματικούς αποικισμούς και να προκαλέσουν αλλεργίες, αυτοάνοσες ασθένειες, προβλήματα συγκέντρωσης μνήμης και πολλά άλλα.

Οι καλλιέργειες στο Super 8 Plus Microbiota έχουν επιλεγεί ειδικά ώστε να μειώσουν τον πολλαπλασιασμό των εχθρικών παθογόνων και να επαναφέρουν την υγεία στο λεπτό έντερο.

Αντιμετωπίστε τις μυκητιάσεις με το Super 8 Plus Microbiota, το οποίο περιέχει:

  • 42 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια/κάψουλα
  • 8 βακτηριακές καλλιέργειες, ειδικά προορισμένες για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων και Candida με μεγάλη συγκέντρωση L. Acidophilus

και είναι ιδανικό για την υγεία του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος.

Το Super 8 Plus Microbiota της Flora

  • Βοηθά στην άμυνα του οργανισμού κατά των μυκητιακών και βακτηριακών λοιμώξεων
  • Καταστέλλει την ανάπτυξη μυκήτων που προκαλούν τις κολπικές -γυναικολογικές λοιμώξεις
  • Βοηθά στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προσβάλλουν το ουροποιητικό σύστημα
  • Αντιμετωπίζει το σύνδρομο της αυξημένης εντερικής διαπερατότητας (όταν τοξίνες, μακρομόρια, μικρόβια, άπεπτες τροφές και απόβλητα περνούν στην κυκλοφορία)
  • Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα

Λειτουργικά και Αποτελεσματικά!

Εμπιστευθείτε την πιο αξιόπιστη και εξειδικευμένη σειρά  7 Προβιοτικών προϊόντων Udo’s Choice, για κάθε ηλικία και κατάσταση υγείας, που εξελίσσονται και βελτιώνονται διαρκώς, ενσωματώνοντας τα θετικά κάθε νεότερης επιστημονικής έρευνας. Με γνώμονα τη διατήρηση της καλής υγείας, η Flora παρασκευάζει τα Προβιοτικά Udo’s Choice αποκλειστικά με ανθρώπινες καλλιέργειες (όχι ζωικές), που αποικίζουν τις βλεννογόνους και διατηρούνται στο ψυγείο ΖΩΝΤΑΝΑ,  χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.

Όταν προμηθεύεστε τρόφιμα ή συμπληρώματα προβιοτικών, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το καλύτερο και το πλέον κατάλληλο για κάθε μέλος της οικογένειας σας.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

Share