Ανακουφιστείτε από το στρες με το 4Stress

Ανακουφιστείτε από το στρες
1 λεπτό

Όλοι έχουμε βιώσει καταστάσεις με έντονο στρες. Και μερικές φορές αυτές οι καταστάσεις δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες. Μη νιώθετε αβοήθητοι όταν υπάρχει ένας φυσικός τρόπος να ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα που προκαλεί το άγχος. Το 4-Stress της Flora περιέχει 4 προσαρμογόνα βότανα που βοηθούν στη διαχείριση του άγχους μ’ έναν υγιή τρόπο: Ginseng, Rhodiola, Ashwagandha και Schisandra.

Τα Προσαρμογόνα (Adaptogens) βότανα βοηθούν τον οργανισμό να “προσαρμοστεί” και να μειώσει ταυτόχρονα το φυσικό και πνευματικό στρες. Έχουν “ομαλοποιητική” δράση στο σοκ που δέχεται ο οργανισμός κατά τη διάρκεια μιας στρεσογόνου κατάστασης και συμβάλλουν στην αύξηση της ικανότητας του σώματος να αντιστέκεται σε φυσικούς, χημικούς ή βιολογικούς παράγοντες. Τα βότανα αυτά έχουν παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί στην Ασία για χιλιετίες κι ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης έρευνας για τα προσαρμογόνα προέρχεται από την Ασία και τη Ρωσία (σε αθλητές και αστροναύτες μεταξύ άλλων).

Το 4Stress:

  • Βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του stress, όπως πνευματική κόπωση, νευρικότητα και αίσθημα αδυναμίας
  • Υποστηρίζει την πνευματική συγκέντρωση και τη λειτουργική μνήμη
  • Διατηρεί υγιή επίπεδα γλυκόζης
  • Συμβάλλει στην υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Διευκολύνει την πέψη σε καταστάσεις άγχους
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη και γαλακτοκομικά.

Ποιοι ωφελούνται από το 4-Stress: όλοι όσοι βιώνουν άγχος, σπουδαστές, εργαζόμενοι σε πνευματική, νυχτερινή ή επικίνδυνη εργασία, οδηγοί μεγάλων αποστάσεων, αθλητές, ασθενείς σε ανάρρωση ή με αδυναμία και κόπωση από χρόνιο στρες, ηλικιωμένοι.

Σημαντική αναθεώρηση του άρθρου:

Το 4-Stress έχει αντικατασταθεί από το καινούριο προϊόν με την ονομασία Stressveda, που περιέχει το προσαρμογόνο βότανο Ashwagandha στην πιο απορροφήσιμη και δραστική μορφή του βοτάνου, που διαθέτει πατέντα και ονομάζεται KSM-66 Ashwagandha. Περιέχει επίσης μη συνθετικές βιταμίνες Β, C, D, E, K από οργανικές τροφές.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share