Ανακαλύψτε το προβιοτικό με τη μεγαλύτερη δραστικότητα για το παχύ έντερο!

προβιοτικό με τη μεγαλύτερη δραστικότητα για το παχύ έντερο!
2 λεπτά

Είναι βραβευμένο ως το προβιοτικό μείγμα φιλικών βακτηρίων με τη μεγαλύτερη δυνατή δραστικότητα για την υγεία του παχέος εντέρου, την προστασία ευαίσθητων πεπτικών συστημάτων, τη διόρθωση της ανισορροπίας της εντερικής χλωρίδας και την εκ νέου οικοδόμηση ενός υγιούς εντερικού μικροβιώματος! Λέγεται Super Hi Potency Microbiota και

  • Περιέχει κατά 80% Bifidobacterium
  • Συστήνεται για ηλικίες 19 ετών και άνω

 Τι είναι το  Super Hi Potency Microbiota

Είναι ένα από τα 7 πολλαπλώς βραβευμένα προβιοτικά της σειράς Udo’s Choice. Αυτό το ειδικό μείγμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον οργανισμό ασφαλή και αποτελεσματικά υψηλής δραστικότητας ωφέλιμα βακτήρια, κυρίως Μπιφιδοβακτήρια (80%) για πιο δύσκολα εντερικά προβλήματα και μέγιστη υποστήριξη. Περιέχει:

* 102 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια ανά κάψουλα (κατά το χρόνο παραγωγής) και 61 δισεκατομμύρια (στην ημερομηνία λήξης)
* 8 στελέχη ζωντανών προβιοτικών τα οποία είναι φυσιολογικοί κάτοικοι των ανθρώπινων βλεννογόνων κι έχουν τα υψηλότερα ποσοστά επιβίωσης / αποικισμού.

Οι έρευνες δείχνουν ότι αυτά τα προβιοτικά στελέχη:

  • Εμποδίζουν την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων και μολυσματικών παραγόντων που προκαλούν διάρροιες
  • Αντιμετωπίζουν τη χρόνια δυσκοιλιότητα
  • Ανακουφίζουν και προστατεύουν από φλεγμονές του εντέρου
  • Προάγουν την ομαλή κινητικότητα του παχέος εντέρου και βοηθούν σε καταστάσεις ευερέθιστου εντέρου, κολίτιδας, διάρροιας, νόσου του Crohn, κοιλιοκάκης και τροφικών δυσανεξιών
  • Ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Μειώνουν τις επιπτώσεις της ευαισθησίας στη λακτόζη
  • Αποκαθιστούν ταχύτατα τη χλωρίδα μετά από αντιβιώσεις
  • Χωρίς γλουτένη + Κατάλληλο για χορτοφάγους + Με βάση την επιστήμη + non-GMO

Tα προβιοτικά  Udo’s Choice® της Flora

Όλα τα προβιοτικά της Flora είναι επιλεγμένα να είναι προσαρμοστικά στον ανθρώπινο οργανισμό (Human Adapted ή HA) και να γίνουν φυσιολογικοί κάτοικοί του. Σε αντίθεση με τα κοινά βακτήρια που προέρχονται από μεταβατικά (transient) γαλακτοκομικά και φυτικά στελέχη (που δεν είναι φυσιολογικοί κάτοικοι), τα προβιοτικά στελέχη ΗΑ εμφυτεύονται επιτυχώς και αποικίζουν τον ανθρώπινο πεπτικό σωλήνα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Γιατί; Τα ΗΑ στελέχη επιβιώνουν στο ισχυρά όξινο περιβάλλον του στομάχου, φθάνοντας στην εντερική οδό με καλύτερο ρυθμό. Τα μεταβατικά προβιοτικά που απλά διέρχονται από τον πεπτικό σωλήνα και μετά αποβάλλονται είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικά.

Έχουν εγγυημένο καταμετρημένο αριθμό των ζώντων βακτηρίων κατά τη συσκευασία τους κι εγγυημένο αριθμό των βακτηρίων που παραμένουν ζωντανά την τελευταία ημέρα της αναγραφόμενης λήξης τους.

Έχουν ένα ανώτερο σύστημα μεταφοράς λόγω της αυστηρής επιλογής μόνο πολύ ανθεκτικών στελεχών στο όξινο περιβάλλον του πεπτικού για 3 ώρες στους 37ο, γι’ αυτό το λόγο δε χρειάζονται περίβλημα με εντερική επίστρωση. Αντίθετα χρησιμοποιούνται χορτοφαγικές κάψουλες, οι οποίες μπορούν να ανοιχθούν και το περιεχόμενό τους να αναμιχθεί με κρύες τροφές στο στόμα, όπως φυσικά λαμβάνουμε τα προβιοτικά μέσω των ωμών τροφών μας.

ΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ UDO’S CHOICE ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ*

Σε σύγκριση με τέσσερα άλλα γνωστά εμπορικά σήματα από μια ανεξάρτητη ερευνητική ομάδα, τα μετρούμενα βιώσιμα κύτταρα των προβιοτικών της Udo’s Choice «ξεχώρισαν από τα υπόλοιπα αριθμητικά και στατιστικά» και η «Udo’s Choice» ήταν η μόνη μάρκα για την οποία ο αριθμός των βιώσιμων βακτηρίων που καταμετρήθηκαν ανταποκρινόταν στις συστάσεις για την ημερήσια δοσολογία ενός προβιοτικού σχήματος.

*https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3762494/     

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share