Αναβαθμίστε τις σαλάτες σας φτιάχνοντας ντρέσιγκ πλούσια σε Ω-λιπαρά!

Υγιεινές σαλάτες με Ω-λιπαρά!
1 λεπτό

-Οι σαλάτες είναι υγιεινές, σωστά;

-Όχι πάντα. Ενώ ένα μπολ με μαρούλι και λαχανικά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που μας συμβουλεύει ο γιατρός, μια ανθυγιεινή σος μπορεί να αναιρέσει το «καλό» που θέλουμε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας. Πώς μπορούμε λοιπόν να εμπλουτίσουμε γευστικά τις σαλάτες μας διατηρώντας τες υγιεινές; Τις αναβαθμίζουμε με το πλούσιο σε Ωμέγα λιπαρά έλαιο Udo’s Oil!

Πώς το Udo’s oil αναβαθμίζει τη σαλάτα μας;

Το Udo’s Oil περιέχει μόνο τα καλά λιπαρά που χρειαζόμαστε, χωρίς ίχνος από ανθυγιεινά ή επιβαρυντικά για τον οργανισμό λιπαρά.

Τα λίπη γενικά έχουν μια μάλλον κακή φήμη. Στην πραγματικότητα όμως κάποια λιπαρά κάνουν καλό στο σώμα μας κι ενισχύουν τη δύναμη του εγκεφάλου. Το Udo’s Oil έχει σχεδιαστεί να παρέχει τα ωμέγα-3 και -6 απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFA) που το σώμα χρειάζεται, αλλά δεν μπορεί να τα παράξει μόνος του. Παρέχει τα καλά λιπαρά που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργήσει σωστά, να βελτιώσει τις γνωστικές ικανότητες και να υποστηρίξει τη συνολική υγεία.

Τα ωμέγα λιπαρά είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου, βελτιώνουν τη γενική υγεία και τη λειτουργία της καρδιάς, χτίζουν μυς, ενώ βελτιώνουν τις γνωστικές ικανότητες και την υγεία του εγκεφάλου.

Δοκιμάστε το Udo’s Oil στην επόμενη σαλάτα σας και αναβαθμίστε την με τα οργανικά, ανεπεξέργαστα έλαια που διατηρούν όλα τα οργανοληπτικά συστατικά τους ακέραια, επειδή: εξάγονται με ψυχρή έκθλιψη, σε περιβάλλον με απουσία φωτός και οξυγόνου από εξαιρετικής ποιότητας λιναρόσπορο, σουσάμι, νυχτολούλουδο, ηλίανθο, φύτρες και πίτουρα ρυζιού και βρώμης.

Δείτε υγιεινές συνταγές για ντρέσιγκ και για σαλάτες.

Καλή όρεξη!

Hillary Eaton

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share