Αδυνατίζω χωρίς να αποδυναμώνω τον οργανισμό μου!

2 λεπτά

Πολλές φορές όταν κάνουμε δίαιτα, νιώθουμε αδυναμία και κούραση. Αυτό συμβαίνει γιατί η απώλεια λίπους μπορεί να συνοδεύεται από τα ίδια συμπτώματα που έχει η αποτοξίνωση. Πως όμως μπορούμε να χάσουμε βάρος διατηρώντας ψηλά τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας; Επιλέγοντας μία δίαιτα που αποβάλλει τις λιποδιαλυτές τοξίνες! Μπορώ να αδυνατίζω χωρίς να αισθάνομαι “πεσμένος”; Διαβάστε παρακάτω τις οδηγίες μας, μέσα από μία σειρά απλών ερωτο-αποκρίσεων:

Εφόσον το λίπος είναι τοξικό, δε θα πρέπει όσοι χάνουν λίπος να αισθάνονται καλά;

Όταν «καίμε» το λίπος οι επιβλαβείς τοξίνες και τα τριγλυκερίδια που είναι αποθηκευμένα στο λίπος μπαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος. Έτσι, μέσω της έντερο-ηπατικής κυκλοφορίας, μπορεί είτε να αποβληθούν είτε να επαναπορροφηθούν και να εναποτεθούν σε λιπώδεις ιστούς, όπως στον εγκέφαλο και τα εργοστάσια κυτταρικής ενέργειας του οργανισμού μας (μιτοχόνδρια), προκαλώντας μόνιμη βλάβη.

Γιατί το σώμα μας δεν αφαιρεί τις τοξίνες;

Ο οργανισμός μας δεν αφαιρεί από μόνος του τις τοξίνες καθώς σπάνια συνυπάρχουν οι 3 βασικές προϋποθέσεις που απαιτούνται: η απελευθέρωσή των τοξινών από τα λιποκύτταρα στο αίμα, η δραστική έκλυση της χολής στο έντερο και τέλος η αποφυγή  της επαναπορρόφησής τους εκεί.

Μπορώ να βοηθήσω τον οργανισμό μου σε αυτή τη διαδικασία;

Φυσικά! Ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή που  συμπεριλαμβάνει: βότανα («πικρά»)φυτικές ίνες και «καλά» λιπαρά, δηλαδή:

* Βελτιστοποιούμε τη ροή της χολής τρώγοντας πικρά χόρτα.
* Καταναλώνουμε άφθονες φυτικές ίνες οι οποίες απομακρύνουν τις λιποδιαλυτές τοξίνες, εξαλείφουν τα τοξικά χολικά και βοηθούν στην παραγωγή  ​νέων χολικών εκκρίσεων.
* Επιλέγουμε να τρώμε καλά, καθαρά λίπη τα οποία αντικαθιστούν τα μολυσμένα λίπη στις κυτταρικές μεμβράνες και τα όργανα.

Με αυτές τις συμβουλές, η αποτοξίνωση και η απώλεια βάρους γίνονται πιο εύκολα για όλους.

Για σωστή απώλεια βάρους, χωρίς τις συνέπειες της τοξικότητας, σας προτείνουμε 3 εξαιρετικά προϊόντα:

  1. Το κορυφαίο προϊόν Flor Essence με 8 οργανικά «πικρά» βότανα, που αποτοξινώνει σε κυτταρικό επίπεδο κι είναι ιδανικό υποστηρικτικό για δίαιτα.
  2. Το Beyond Greens, μια οργανική πολυβιταμίνη, που προσφέρει ένα κοκτέιλ από σούπερ τροφές, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες,ισοδυναμεί με 2 μερίδες λαχανικών και μπορεί να αποτελέσει ένα κολατσιό με ελάχιστες θερμίδες.
  3. Το  Udo’s Oil 3.6.9, τα βιολογικά ανεπεξέργαστα φυτικά Ω-λιπαρά από σπόρους λιναριού, νυχτολούλουδου, σουσαμιού και ηλίανθου, καθώς επίσης και έλαια από φύτρες ρυζιού και βρώμης, που παρέχουν συστατικά με σημαντικά οφέλη υγείας.  

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share