Αγαπήστε την καρδιά σας!

Ubiquinol Ουμπικινόλη Inno-Q-Nol Q10 για την καρδιά
2 λεπτά

Η καρδιά είναι μια αντλία που δουλεύει ακατάπαυστα. Αντλεί 9.450 λίτρα αίματος κάθε μέρα. Γι’ αυτό κάθε κύτταρό της περιέχει πολλά μικρά εργοστάσια παραγωγής ενέργειας-τα μιτοχόνδρια, τα οποία για να παράξουν ενέργεια χρειάζονται έναν καταλύτη: το Συνένζυμο Q10. Το Q10 υποστηρίζει τη δράση των ένζυμων που συμμετέχουν στην παραγωγή ενέργειας, βοηθά στη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας και λειτουργεί σαν αντιοξειδωτικό που περιορίζει την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών. Για να επιτελέσει αυτές τις ζωτικές λειτουργίες ο οργανισμός, πρέπει να μετατρέψει το συνένζυμο Q10 (Oυμπικινόνη) στη δραστική, συμπυκνωμένη μορφή του, το QH (Ουμπικινόλη).

Υγιής Καρδιακή λειτουργία: Τα υψηλά επίπεδα QH σχετίζονται ευθέως με την καλή λειτουργία της καρδιάς σε κάθε περίπτωση. Ακόμα και μετά από καρδιακά επεισόδια, η χορήγηση QH δείχνει να επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα.

Έρευνες σε σχέση με την καρδιά και τη συμπλήρωση με Ουμπικινόλη

  • Αναβαθμίζει την κυτταρική παραγωγή ενέργειας και περιορίζει τα συμπτώματα του οιδήματος και της δύσπνοιας. Φυσιολογικά, το CoQ10 βρίσκεται σε μεγάλες συγκεντρώσεις στα κύτταρα του καρδιακού μυ, αλλά μπορεί να είναι ανεπαρκές σε άτομα με χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια. Το CoQ10 έχει μελετηθεί σε ασθενείς υψηλού ρίσκου για καρδιακό επεισόδιο και δείχνει ότι μειώνει τον κίνδυνο εμβολής, την πιθανότητα καρδιακού επεισοδίου και τη θνησιμότητα μετά απ’ αυτό. Σε αυτή την έρευνα χορηγήθηκαν 120mg/ημέρα για διάρκεια ενός έτους.
  • Λειτουργεί σαν αντιοξειδωτικό για να εμποδίσει την οξείδωση από τη χοληστερόλη, ενώ βοηθά στην αύξηση της HDL και τη μείωση της LDL χοληστερόλης.
  • Σε μια μελέτη για την πίεση του αίματος, χορηγήθηκαν σε 16 ανθρώπους 60 mg CoQ10 ημερησίως για διάστημα από 5 έως 16 εβδομάδων. Σε όλες τις περιπτώσεις υπήρχε πτώση είτε στη συστολική είτε στη διαστολική πίεση μετά από 4-12 εβδομάδες.
  • Παρατηρήθηκε κλινική βελτίωση στη λειτουργία της αριστερής κοιλίας της καρδιάς μετά από συστηματική χορήγηση QH. Αυτό σημαίνει 24-50% αύξηση της αντλητικής ικανότητας της καρδιάς και συνακόλουθα του προσδόκιμου επιβίωσης μετά από επεμβάσεις.
  • Η εταιρεία Kaneka που παρασκευάζει την Ουμπικινόλη στο Ιnno-Q-Nol®, συνεχίζει τις έρευνες για το QH, σχετικά με καρδιαγγειακές και νευροεκφυλιστικές παθήσεις. Μια νέα μελέτη είναι σε εξέλιξη και αφορά όσους παίρνουν στατίνες, που έχουν σαν παρενέργεια την μείωση των επιπέδων CoQ10/ QH.

Το Inno-Q-Nol®  εφοδιασμένο με ένα σύστημα τριπλής προστασίας της Ουμπικινόλης, εγγυάται ότι αυξάνει τα επίπεδα της Ουμπικινόλης μέσα στον οργανισμό ώστε να:

  • Προστατεύει την καρδιά, ικανοποιώντας τις υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις των κυττάρων της
  • Βοηθά στην αποτροπή περαιτέρω βλάβης μετά από καρδιακά επεισόδια ή επεμβάσεις
  • Μειώνει την αρτηριακή πίεση του αίματος
  • Βελτιώνει την παραγωγή ενέργειας και την πρόσληψη οξυγόνου σε κάθε κύτταρο του οργανισμού
  • Επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης, παρέχοντας αντιοξειδωτική προστασία
  • Υποβοηθά την αντιμετώπιση νευροεκφυλιστικών παθήσεων, Parkinson, Alzheimer κ.ά.
  • Συμβάλλει ουσιαστικά στη θεραπεία της περιοδοντίτιδας
  • Αυξάνει αποτελεσματικά την ενέργεια, την αντοχή και την απόδοση των αθλητών

Είναι 3 έως 8 φορές ισχυρότερο από το CoQ10, δηλαδή 1 κάψουλα των 100mg Ουμπικινόλης ισοδυναμεί με 300-800 mg CoQ10!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share