Προϊόντα, Σημεία υπεροχής, Συστατικά

Γιατί KRILL Oil και όχι απλό Ιχθυέλαιο;

Γιατί το KRILL Oil είναι πιο απορροφήσιμο, πιο συμπυκνωμένο, πιο αγνό και πιο φιλικό στο περιβάλλον.

Το Udo’s Choice® O-KRILL 3™ είναι καθαρά Ωμέγα-3 Λιπαρά, θαλάσσιας προέλευσης,από τα  Krill. Τα Krill ανήκουν στα καρκινοειδή (crustaceans) μαλακόστρακα και μοιάζουν με μικρές γαρίδες.

Γιατί όμως να προτιμήσει κάποιος το O-KRILL 3 σε σχέση με τα ιχθυέλαια.

Το O-KRILL 3 UDO’ S CHOICE υπερτερεί έναντι των ιχθυελαίων σε πολύ βασικά σημεία τα οποία είναι τα εξής:

1. Μεγαλύτερη απορρόφηση και αφομοίωση
Αφομοιώνεται κατά 45% περισσότερο από τα ιχθυέλαια, λόγω των φωσφολιπιδίων που εμπεριέχει. Τα Ω-λιπαρά οξέα (EPA/DHA) στο Krill Oil είναι δεσμευμένα στα φωσφολιπίδια, ένα σημαντικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών, και γι’ αυτό το λόγο απορροφώνται πολύ γρήγορα. Αντιθέτως, τα λιπαρά οξέα στα ιχθυέλαια είναι σε μορφή τριγλυκεριδίων και απορροφώνται πολύ πιο αργά.

krill-vs-fish-oil-absorption

2. Το πλεονέκτημα του αντιοξειδωτικού ασταξανθίνη
Το Krill Oil είναι πλούσιο στο φυσικά ευρισκόμενο αντιοξειδωτικό ασταξανθίνη, η οποία δεν υπάρχει στα ιχθυέλαια. Η φυσικά ευρισκόμενη ασταξανθίνη στο O-KRILL 3™ είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία και δίνει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα.

krill-vs-fish-oil-astaxanthin

3. Χωρίς ψαρίλα
Το O-KRILL 3 δεν έχει ρεψίματα που μυρίζουν ψαρίλα ενώ αντίθετα τα ιχθυέλαια έχουν. Λόγω της ταχείας απορρόφησης των Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με τη μορφή των φωσφολιπιδίων, οι κάψουλες O-KRILL 3™ δεν αφήνουν επίγευση ή οσμή ψαριού.

krill-vs-fish-oil-burbs

4. Οικολογική μέθοδος συγκομιδής- όχι υπεραλίευση
Άλλο ένα σημείο υπεροχής του O-KRILL3 σε σχέση με τα ιχθυέλαια αφορά στην οικολογία και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το O-KRILL 3™ προέρχεται από krills αλιευμένα στα αμόλυντα νερά της Ανταρκτικής χρησιμοποιώντας μια πιστοποιημένη κατά MSC οικολογική μέθοδο συγκομιδής. Αυτή διασφαλίζει ότι τα krills θα παραμείνουν ένας πολύτιμος φυσικός πόρος διαθέσιμος στις μελλοντικές γενιές. Αντίθετα η παραγωγή των ιχθυελαίων οδηγεί στην υπεραλίευση ψαριών με ότι αυτό συνεπάγεται.

krill-vs-fish-oil-sustainability

5. Χωρίς χημική επεξεργασία
Τα Ω-λιπαρά από Krill είναι τα πιο «αγνά» και με τη λιγότερη χημική επεξεργασία, σε σχέση με τα υπόλοιπα ζωικής προέλευσης Ω-λιπαρά. Το O-Krill 3™ είναι φυσικό, 100% αγνό και αναλλοίωτο, χωρίς να έχει υποβληθεί στις σκληρές χημικές επεξεργασίες των ιχθυελαίων που καταστρέφουν μέρος ή το σύνολο των οργανοληπτικών τους στοιχείων.

 Το O-KRILL 3 απαντά θετικά:

ΝΑΙ στην υγεία της καρδιάς και των αρτηριών

ΝΑΙ στα φυσιολογικά επίπεδα λιπιδίων & πίεσης

ΝΑΙ στην καλή εγκεφαλική λειτουργία

ΝΑΙ στη διατήρηση υγιών αρθρώσεων

ΝΑΙ στην ενίσχυση της όρασης

ΝΑΙ στην καλή ποιότητα της επιδερμίδας

και λέει ΝΑΙ στα ΟΧΙ!

ΟΧΙ στα ρεψίματα με «ψαρίλα»

ΟΧΙ στη φτωχή απορρόφηση

ΟΧΙ στη χαμηλή βιοδιαθεσιμότητα

ΟΧΙ σε βαρέα μέταλλα, διοξίνες, PCBs

ΟΧΙ στη σκληρή επεξεργασία με χημικά

ΟΧΙ στα περιβαλλοντικά προβλήματα

Το O-KRILL 3 UDO’S CHOICE  ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mai στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα