Τα 10 Σημεία Υπεροχής των Προβιοτικών της Flora που αποδεικνύουν ότι είναι διαφορετικά… και καλύτερα…

Σημεία Υπεροχής των Προβιοτικών
2 λεπτά

Η Flora διαθέτει 7 εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε ηλικία και κατάσταση υγείας που αποτελούν τη σειρά  Προβιοτικών Udo’s Choice. Τα παρακάτω χαρακτηριστικά τα κάνουν ξεχωριστά και καταδεικνύουν την ανώτερη ποιότητά τους. Τα 10 Σημεία Υπεροχής των Προβιοτικών της Flora αναφέρονται στη σύνθεσή τους, την επιλογή των καλλιεργειών, τις ποσότητες των βακτηρίων που περιέχουν καθώς και τις συνθήκες διατήρησής τους.

Κατάλληλη σύνθεση

1. Υπάρχουν 7 διαφορετικές εξειδικευμένες φόρμουλες κατά ηλικία και κατάσταση υγείας, με ευρύ φάσμα συμβιωτικών καλλιεργειών, ώστε να καλύπτουν όλων των ειδών τις ανισορροπίες σύμφωνα με την «ατομική προβιοτική ταυτότητα» («προσωπικό προβιοτικό αποτύπωμα») του καθενός.

2. Περιέχουν την ιδανική αναλογία ανθρώπινων προβιοτικών καλλιεργειών που διασφαλίζουν άμεσο αποικισμό, καλύτερη συμβατότητα και μεγαλύτερη ικανότητα επιβίωσης και πολλαπλασιασμού των φιλικών βακτηρίων.

3. Δε χρησιμοποιούνται καλλιεργημένες τροφές, πρεβιοτικά, βιταμίνες, μέταλλα, πρόσθετα, μαγιά και φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS), μόνο αγνά, συμπυκνωμένα ζώντα προβιοτικά με εγγυημένη δραστικότητα μέχρι την ημερομηνία λήξης.

4. Δεν περιέχουν αλλεργιογόνα (άλευρα, σόγια, δημητριακά, γλουτένη, γαλακτοκομικά <1%). Αντενδείκνυνται μόνο για άτομα με γνωστή υπερευαισθησία σε γαλακτοκομικά.

Κατάλληλες καλλιέργειες

5. Χρησιμοποιούμε μόνο medicinal ανθρώπινες, φυτικές και γαλακτοκομικές καλλιέργειες που: α) επιβιώνουν από τους δυο φραγμούς των προβιοτικών: το υδροχλωρικό οξύ στο στομάχι και τη χολή στο λεπτό έντερο- επομένως τα προβιοτικά μας δεν χρειάζονται τα εν δυνάμει αλλεργιογόνα εντερικά περιβλήματα και β) παράγουν ευεργετικές ουσίες οι οποίες άπαξ και εγκατασταθούν, βελτιώνουν την εντερική υγεία.

6. Δεν χρησιμοποιούμε non-medicinal προβιοτικές καλλιέργειες που συνήθως βρίσκονται στα συμβατικά συμπληρώματα, γιαούρτια ή γαλακτοκομικά, όπως οι L.reuteri, L.Helveticus κ.ά. που είναι διερχόμενες / μεταβατικές από το πεπτικό χωρίς δυνατότητα αποικισμού.

7. Επιλέγουμε συγκεκριμένες καλλιέργειες με βάση δημοσιευμένες κλινικές μελέτες και έρευνες, ενώ προσδιορίζονται τα συγκεκριμένα στελέχη που χρησιμοποιούνται με γένος – είδος – σειρά (π.χ. L.Casei HA-108).

Κατάλληλες ποσότητες φιλικών βακτηρίων και ειδικές συνθήκες παραγωγής και διατήρησης

8. Μπορούμε να εγγυηθούμε δισεκατομμύρια ζωντανών φιλικών βακτηρίων μέχρι την ημερομηνία λήξης λόγω των: α) ειδικά ανθεκτικών –στην υγρασία και το οξυγόνο-καψουλών, β) ελέγχων από ανεξάρτητα διεθνή εργαστήρια για τη δραστικότητα και την καθαρότητα, την αντοχή στο όξινο γαστρικό περιβάλλον, στα χολικά άλατα, τις ενζυμικές δράσεις και την ικανότητα αναπαραγωγής τους.

9. Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές τεχνικές συσκευασίας: ανακυκλούμενα, αποστειρωμένα με άζωτο, σκούρα γυάλινα μπουκάλια και μεταλλικά πώματα που δεν επιτρέπουν στο οξυγόνο ή το φως να αλλοιώσουν το περιεχόμενο.

10. Διατηρούνται στο ψυγείο ζωντανά «σε ύπνωση» και γίνονται ενεργά μόνο αφού εισέλθουν στον οργανισμό μας και βρουν την κατάλληλη θερμοκρασία, υγρασία και τροφή (σάκχαρα, πρωτεΐνες), οπότε και πολλαπλασιάζονται.

Τα Προβιοτικά της Flora υπερέχουν

Σε αυτά τα 10 Σημεία Υπεροχής των Προβιοτικών της Flora οφείλεται η αποτελεσματικότητα όλων των 7 προβιοτικών προϊόντων της σειράς και η εξήγηση γιατί πραγματικά νιώθουμε ότι λειτουργούν. Αυτό αποδεικνύει και η σχετική έρευνα που έγινε μεταξύ ομοειδών εμπορικών προϊόντων και έδειξε ότι το προϊόν Super 5 Probiotic της Flora που συμμετείχε στην έρευνα, ήταν το μόνο προβιοτικό που περιείχε τον αριθμό των ζωντανών βακτηρίων που δήλωνε και αποτελούσαν ένα επωφελές προβιοτικό σχήμα.

Η οικογένεια των Προβιοτικών της Flora αποτελείται από:

  • Toddler΄s Probiotic για βρέφη και μωρά από 1 έως 3 ετών
  • Tο παιδικό Kids Probiotic για μέχρι 15 ετών
  • Tο Super Adult Microbiota για ενήλικες μέχρι 55 ετών
  • Tο Senior’s Probiotic για ενήλικες άνω των 55 ετών
  • Tο Super 8 Plus για τη βλεννογόνο του λεπτού εντέρου και του ουρογεννητικού
  • To Super 5 για το στόμα και το ανώτερο πεπτικό
  • Tο Super Hi-Potency για το παχύ έντερο

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share