Συνταγές

Σαλάτα Oυράνιο Tόξο με ωμά λαχανικά

Ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε την πιο όμορφη και γευστική σαλάτα! Με όνομα «Ουράνιο Τόξο» δεν θα  μπορούσε παρά να είναι γεμάτη χρώματα, να χαρίζει ενέργεια και… το καλύτερο; Είναι πολύ εύκολο να τη φτιάξουμε! Διαβάστε τα συστατικά και τις οδηγίες παρακάτω.

Συστατικά

1 μπουκέτο μπρόκολο, κομμένο

1/2 kale/λάχανο ψιλοκομμένο

1/3 φλιτζάνι λάδι αβοκάντο

1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο

1 κομμάτι ίντσας φρέσκο ​​τζίντζερ, τριμμένο

2 κουταλιές λάδι Udo’s oil 3.6.9 της Flora

1/2 λεμόνι, χυμό

1 κουταλιά της σούπας τρίμα καρύδας

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

1 κουταλάκι ροζ αλάτι Ιμαλαίων

1 πρέζα θρυμματισμένων νιφάδων κόκκινου πιπεριού

1 καρότο κομμένο σε σπιρτόξυλα (julienned)

1 πιπεριά, σε λεπτές φέτες

1/2 παντζάρι ψιλοκομμένο

Λίγο φρέσκο ​​μαϊντανό και βασιλικό, ψιλοκομμένο

Σπόρους από 1/2 ρόδι

1/2 σαγκουίνι

1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες

Σουσάμι

Οδηγίες

Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξτε το μπρόκολο και το kale/λάχανο.

Σε μια μικρή κατσαρόλα, συνδυάστε το λάδι αβοκάντο, το σκόρδο και το τζίντζερ, σε μέτρια φωτιά, μέχρι το σκόρδο να αρωματίσει. Αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέστε το Udo’s oil 3.6.9, το χυμό λεμονιού, την καρύδα, το μέλι, το αλάτι και μια μεγάλη πρέζα θρυμματισμένων νιφάδων κόκκινου πιπεριού.

Ρίξτε το ζεστό ντρέσιγκ πάνω στο μπρόκολο και το kale/λάχανο, προσθέτοντας τα καρότα, τις πιπεριές, τα παντζάρια, το μαϊντανό, το βασιλικό και τα σπόρια του ροδιού, και ανακατέψτε.

Στη συνέχεια, προσθέστε τις φέτες του πορτοκαλιού και του αβοκάντο, πασπαλίστε με καβουρδισμένο σουσάμι και σερβίρετε.

Καλή όρεξη!

Rebecca Costa
follow her on Instagram @xxrlilly

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mai στο info@medmelon.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σχετικά Νέα