Συνταγές

Σαλάτα με Kale και μπριζόλα μοσχαρίσια

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

• 1/4 φλιτζάνι του Udo’s Oil 3 6 9 Blend

• 1/4 φλιτζάνι παρθένο ελαιόλαδο + 1 κουταλιά της σούπας για το μαγείρεμα της μπριζόλας

• 1/2 φλιτζάνι ξύδι μπαλσάμικο

• 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

• 2 ματσάκια Kale καθαρισμένο και κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς

• 100 γρ. μπριζόλα από βιολογικό μοσχάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίξτε το Udo΄s oil, το ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο ξύδι και το σκόρδο σε ένα βάζο με καπάκι και ανακινήστε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο.

2. Βάλτε το kale σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξτε τη σάλτσα από πάνω και ανακατέψτε με το χέρι κάνοντας μασάζ στα φύλλα για να μαλακώσουν.

3. Προσθέστε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και μαγειρέψτε τη μπριζόλα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

4. Σερβίρετε τη μπριζόλα με τη σαλάτα και απολαύστε.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mai στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα