Οι άνθρωποι της Flora για το αποτύπωμά μας στον πλανήτη

αποτύπωμα στον πλανήτη
2 λεπτά

H οικογένεια της Flora δρα καθημερινά με γνώμονα την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος, με κάθε δυνατό τρόπο. Η συγκεκριμένη φιλοσοφία αντανακλάται ιδανικά μέσα από τα λόγια σχετικά με το αποτύπωμά μας στον πλανήτη, ενός εκ των πρεσβευτών της FLORA, του επαγγελματία αθλητή Max King:

«Προβληματίζομαι πολλά χρόνια σχετικά με τον αντίκτυπο που έχω ατομικά ως ύπαρξη στον πλανήτη. Προσπαθώ να κάνω όσα μπορώ για να μειώσω τον αντίκτυπο στο περιβάλλον, από την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών και τη χρήση ποδηλάτου έως τη χρήση όσο περισσότερων επαναχρησιμοποιούμενων αντικειμένων μπορώ.»

Είναι εύκολο να θεωρούμε την προσωπική μας ευημερία ή το να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες, ως πιο σημαντικά από την προστασία του περιβάλλοντος.

«Αναζητώντας συμβουλές και εφαρμόζοντας βιώσιμες λύσεις, ανακάλυψα ότι δεν είναι μόνο δυνατό αλλά και απαραίτητο να κάνουμε αυτές τις αλλαγές που μας καθιστούν υπεύθυνους περιβαλλοντικούς διαχειριστές είτε ως πρόσωπα είτε ως επιχειρηματίες. Ιδιαίτερα ο χώρος που δραστηριοποιούμαι και σχετίζεται με το τρέξιμο και τα αθλήματα βασίζεται πρωταρχικά σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Όταν ξεκίνησα ως πρεσβευτής της Flora, αυτό ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία που εκτίμησα και σεβάστηκα περισσότερο. Τα προϊόντα της Flora είναι παρασκευασμένα από συστατικά που παράγονται τηρώντας έναν αυστηρό κώδικα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και ηθικές συνθήκες, τα έλαιά τους είναι φυτικά και όχι από ψάρια, ενώ σέβονται πιστά τη βιωσιμότητα των πόρων και την ανταποδοτικότητα στον πλανήτη μας. Εκτιμώ την αταλάντευτη στάση της Flora και των ανθρώπων της σχετικά με το αποτύπωμα όλων στον πλανήτη και συνεχίζω να χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα της, για να διατηρηθώ υγιής και στο υψηλότερο επίπεδο ως αθλητής.

Ως καταναλωτές, επειδή μπορούμε να μιλάμε με την αγοραστική μας δύναμη, οφείλουμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα σχετικά με το τι και από που αγοράζουμε. Από τα τρόφιμα στο ράφι του καταστήματος ως τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε, ώστε να βεβαιωθούμε ότι οι επιχειρήσεις εργάζονται και για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, όχι μόνο για τα κέρδη τους. Κάθε φορά που βγάζετε το πορτοφόλι σας, εξετάστε τον αντίκτυπο που έχει στον πλανήτη.»

Ο Max King είναι επαγγελματίας αθλητής, πρεσβευτής της Flora, ζει και εργάζεται στο Bend, OR, Canada. Πρόσφατα διοργάνωσε τον αγώνα μαραθωνίου του Bend και εργάζεται για τη βιωσιμότητα, με τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, τη μείωση των αποβλήτων με επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά και την προμήθεια τοπικών αγαθών για την ενίσχυση της εντοπιότητας.

H Flora αποδεικνύει την αξία που δείχνει στο περιβάλλον έμπρακτα

Η Flora, παρασκευάστρια εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής στο Βανκούβερ του Καναδά, συμμετέχει ενεργά σε αειφόρες και δεοντολογικές πρακτικές και δεσμεύεται για επιστημονικά προϊόντα που σέβονται πραγματικά τη γη.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

Share