Ωμέγα 3 Λιπαρά από Krill Oil vs Ιχθυελαίων: Σύγκριση παραγωγικής διαδικασίας

Krill Oil vs Ιχθυελαίων
1 λεπτό

Για να συγκρίνουμε τα Ωμέγα 3 Λιπαρά από Krill Oil vs Ιχθυελαίων, εκτός από τη διαφορά στα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά, μπορούμε να κάνουμε μια σύγκριση της παραγωγικής διαδικασίας που ακολουθείται για την παρασκευή τους.

Το O-KRILL 3  υπερτερεί έναντι των ιχθυελαίων σε πολύ βασικά σημεία:

-έχει κατά 45% μεγαλύτερη απορρόφηση και αφομοίωση

έχει το πλεονέκτημα της φυσικά ευρισκόμενης αντιοξειδωτικής ουσίας ασταξανθίνη

δεν έχει επίγευση ψαρίλας

καθώς επίσης και στην οικολογική μέθοδο συγκομιδής του, που εγγυάται την αειφορία, χωρίς να γίνεται υπεραλίευση

-όπως φαίνεται και παρακάτω το O-KRILL 3  υποβάλλεται στην ελάχιστη δυνατή επεξεργασία

Είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζουμε τη διαδικασία παραγωγής και των δύο από την συγκομιδή τους έως την καψουλοποίησή τους και την επεξεργασία που υφίσταται το καθένα από αυτά.

Το O-KRILL 3 είναι φυσικό, 100% αγνό και αναλλοίωτο, δεν έχει υποβληθεί σε σκληρές επεξεργασίες που θα κατέστρεφαν μέρος ή το σύνολο των οργανοληπτικών του στοιχείων και παρασκευάζεται στον τόπο συγκομιδής του, σε αντίθεση με τα ιχθυέλαια.

KRILL_vs_FishOil

Krill Oil vs Ιχθυελαίων: Νικητής είναι το Krill Oil

Το  O-KRILL 3™ cardio support είναι καθαρά Ωμέγα – 3 Λιπαρά από Krill για υγιή καρδιά, εγκέφαλο, αρθρώσεις και όραση. Περιέχει EPA και DHA, Ασταξανθίνη και Χολίνη. Οι κάψουλες προέρχονται από ζελατίνη ψαριού και όχι βοδινού, ενώ δεν περιέχει ζάχαρη, τεχνητά γλυκαντικά, χρώματα, γεύσεις ή συντηρητικά.

Διαθέτει τους Εγκεκριμένους Ισχυρισμούς Υγείας από τον EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων): 1. Τα EPA και DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. 2. Η Χολίνη συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας. 3. Η Χολίνη συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων. 4. Η Χολίνη συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

Share