Το Super 5 Plus Probiotic, νικητής στη σύγκριση με ομοειδή προϊόντα!

Super 5 Probiotic νικητής
2 λεπτά

Το Super 5 Plus Probiotic -της σειράς προβιοτικών Udo’s Choice της Flora– το οποίο προορίζεται για τη στοματική υγεία, ανακηρύχθηκε νικητής. Βρέθηκε να υπερέχει συντριπτικά σε συγκριτική μελέτη με άλλα ομοειδή προϊόντα: είχε τα περισσότερα ζωντανά φιλικά βακτήρια έναντι των υπολοίπων και ήταν το μόνο για το οποίο ο αριθμός των βιώσιμων βακτηρίων του, αποδείχτηκε ότι αποτελεί ένα επωφελές προβιοτικό σχήμα!

Πως λειτουργούν τα προβιοτικά

Τα προβιοτικά συμπληρώματα δεν είναι αποτελεσματικά αν ο πληθυσμός τους πέσει κάτω από ένα κρίσιμο αριθμό βιώσιμων (ζώντων) βακτηρίων. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα ότι ένα προβιοτικό σχήμα θα είναι επωφελές, εάν ο αριθμός των αποδεδειγμένα βιώσιμων βακτηρίων κατά την κατανάλωσή του είναι κάτω από ένα κρίσιμο όριο.

Το Super 5 Probiotic νικητής έναντι όλων – Η έρευνα

Η έρευνα δημοσιεύτηκε από τη US National Library of Medicine, National Institutes of Health (NIH), σε άρθρο των Jeffry A.Banas, Eric T. Popp με τίτλο“Recovery of Viable Bacteria from Probiotic Products that Target Oral Health”, 2013 Sept, NIHMS495787, PMC, και πραγματοποιήθηκε ως εξής:

Ελέγχθηκαν 2 παρτίδες από 5 εμπορικά προϊόντα προβιοτικών για τη στοματική υγεία, για να διαπιστωθεί σε ποια από αυτά διατηρούνται ζωντανά τα στελέχη τους. Και τα 5 είχαν στελέχη από Lactobacillus και Streptococcus φιλικά βακτήρια. Οι μελετητές δεν είχαν καμία σύγκρουση συμφερόντων με οποιοδήποτε από τα εμπορικά σήματα που δοκιμάστηκαν.

Τα αποτελέσματα

Σημαντικές παρατηρήσεις σημειώθηκαν από τη μελέτη:

  • Η ανάκτηση των βιώσιμων βακτηρίων από τις διαφορετικές μάρκες ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό.
  • το Super 5 Plus Probiotic ξεχώρισε από τα υπόλοιπα αριθμητικά.
  • το Super 5 Plus Probiotic ξεχώρισε από τα υπόλοιπα στατιστικά.
  • το Super 5 Plus Probiotic της Udo’s Choice ήταν το μόνο εμπορικό σήμα για το οποίο ο αριθμός των βιώσιμων βακτηρίων που καταμετρήθηκαν ανταποκρίθηκε στις συστάσεις για την ημερήσια δοσολογία ενός προβιοτικού σχήματος.
  • Δεν ανακτήθηκαν καθόλου βιώσιμα βακτήρια κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση, χρησιμοποιώντας τόσο αερόβιες όσο και αναερόβιες ατμόσφαιρες επώασης, σε κάποια από τα προβιοτικά άλλων εμπορικών ονομασιών.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της μελέτης εδώ.

Τo Super 5 Plus Probiotic

Για το Super 5 Plus Probiotic όπως και τα υπόλοιπα προβιοτικά της Udo’s Choice δαπανάται αυξημένος χρόνος, προσπάθεια και κόστος, για να εξασφαλιστεί ότι τα κατεστραμμένα ή αναποτελεσματικά βακτήρια δε συμπεριλαμβάνονται στην καταμέτρηση και ο αριθμός των βακτηρίων που αναγράφονται στην ετικέτα αντανακλά μόνο τον αριθμό των ζώντων-βιώσιμων ή ενεργών βακτηρίων στο προϊόν. Η δε διατήρηση τους σε ψυγείο εξασφαλίζει την επιβίωση και τη μέγιστη δραστικότητα και σταθερότητα των φιλικών βακτηρίων.

Το Super 5 Plus Probiotic:

  • Καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή
  • Παρέχει τα φιλικά βακτήρια που ενισχύουν τη στοματική υγεία και καταπολεμά τα παθογόνα που προκαλούν ουλίτιδα, τερηδόνα, φλεγμονές, άφθες και στοματίτιδα

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share