Κρύος καιρός: ώρα για σούπα με κουνουπίδι

σούπα κουνουπίδι, udo's oil
1 λεπτό

Οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές γι’ αυτό και ενισχύουμε τον οργανισμό μας προσθέτοντας στη διατροφή μας ζεστές σούπες με φρέσκα λαχανικά. Κι αν έχετε βαρεθεί τις κλασικές συνταγές, δοκιμάστε να φτιάξετε τη σπέσιαλ σούπα που προτείνουμε με κουνουπίδι, κάρι,  γάλα καρύδας και Udo’s Oil.

Tip ομορφιάς: Απολαμβάνοντας ένα ζεστό μπολ σούπας με κουνουπίδι, φροντίζετε ταυτόχρονα την επιδερμίδα σας  χάρη στα ευεργετικά Ω-λιπαρά του Udo’s Oil.

Μερίδες: 6-8

Συστατικά

1 κουνουπίδι, κομμένο σε κομμάτια

1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

3-4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση

5 φλιτζάνια βιολογικό ζωμό λαχανικών

1 κονσέρβα γάλα καρύδας

2 κουταλιές της σούπας πάστα κάρι

1 κουτ. γλυκού κύμινο

½ κουτ. γλυκού κόλιανδρο

½ κουτ. γλυκού κουρκουμά

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​σχοινόπρασο

6-8 κουταλιές της σούπας Udo’s Oil

Θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190º. Βάλτε το κουνουπίδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ένα ταψί και ψήστε μέχρι να ροδίσουν, περίπου για 25-30 λεπτά.

Ενώ ψήνονται τα λαχανικά, βάλτε σε μια κατσαρόλα το ζωμό λαχανικών, την πάστα του κάρι, το κύμινο, το κόλιανδρο, και τον κουρκουμά να βράσουν.

Αφαιρέστε τα λαχανικά από το φούρνο και προσθέστε τα στην κατσαρόλα. Μειώστε τη θερμοκρασία της εστίας, προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι, και αφήστε τη σούπα να σιγοβράσει για περίπου 15 λεπτά.

Πολτοποιείστε προσεκτικά τη σούπα και προσθέστε το γάλα καρύδας, προσθέτοντας επιπλέον αλάτι, πιπέρι, ή περισσότερα καρυκεύματα, αν το επιθυμείτε και αφήστε τη σούπα να βράσει ακόμα 1-2 λεπτά. Σερβίρουμε και προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας Udo’s Oil σε κάθε μερίδα. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share