Αντιμετωπίστε φούσκωμα και αέρια λαμβάνοντας ένζυμα!

φούσκωμα και αέρια
2 λεπτά

Σας έχει συμβεί τη μία ημέρα να χωράτε μια χαρά στο αγαπημένο σας τζιν ενώ την επόμενη να νιώθετε φούσκωμα και αέρια και να μην μπορείτε να κλείσετε το φερμουάρ; Δυστυχώς συμβαίνει σε όλους μας!

ΑΙΤΙΑ

Το ανεπιθύμητο φούσκωμα προκύπτει από τα αέρια που είναι εγκλωβισμένα στο σώμα μας και πρέπει να διαφύγουν με κάποιο τρόπο. Και μπορεί μια φορά να φάγαμε εν γνώσει μας τηγανιτά ή βαριά και να έχουμε την άνεση να μείνουμε σπίτι μας να χωνέψουμε, αλλά αν αυτό συμβαίνει συχνά ή στο γραφείο, πιθανότατα η γαστρεντερική δυσφορία ξεπερνάει τη μια φορά της ατασθαλίας.

ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΑ ΕΝΖΥΜΑ

Ακόμη και αν έχουμε τις καλύτερες διατροφικές επιλογές ή συνήθειες, κατά καιρούς χρειαζόμαστε μια βοήθεια. Το Ultimate Digestive Enzyme  της σειράς Udo’s Choice της Flora είναι ένα από τα συμπληρώματα που θα πρέπει να υπάρχουν μόνιμα στο οπλοστάσιό μας. Τα οφέλη που παρέχονται για σωστή πέψη και ανακούφιση από καούρα, αέρια, φούσκωμα και δυσπεψία είναι απαράμιλλα. Ιδιαίτερα επωφελές για δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, αλλά εξίσου σημαντικό για εκείνους που τρώνε επεξεργασμένα τρόφιμα, καθώς στερούνται τα ένζυμα που χρειάζονται για ένα υγιές πεπτικό σύστημα.

Το Ultimate Digestive Enzyme  περιέχει 7 ενεργά ένζυμα υψηλής δραστικότητας που υποστηρίζουν την πέψη των λιπών, πρωτεϊνών και σύνθετων υδατανθράκων και την ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την ανεπάρκεια της χοληδόχου κύστης. Η επεξεργασία και το μαγείρεμα των τροφίμων «σκοτώνουν» τα φυσικά μας πεπτικά ένζυμα. Επειδή αυτά τα ένζυμα είναι ευαίσθητα στη θερμότητα, σχεδόν το 100% καταστρέφονται, οδηγώντας το πάγκρεας σε υπερλειτουργία. Το να αντικαταστήσετε αυτά τα ένζυμα με το Ultimate Digestive Enzyme είναι τόσο εύκολο όσο το να καταπιείτε μια κάψουλα στην αρχή του γεύματός σας. Σκεφτείτε το ένζυμο ότι θα λειτουργήσει σα bonus και για το έντερο σας!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΙΑ

Είναι καλό να αποφεύγουμε τα έτοιμα φαγητά, τα τεχνητά γλυκαντικά και τα πλούσια σε κακά λιπαρά τρόφιμα κι αυτό γιατί το λίπος για να διασπαστεί χρειάζεται να μείνει πολύ περισσότερο χρόνο στο στομάχι μας, προκαλώντας έτσι φούσκωμα.

Προτιμήστε επίσης να πίνετε ανθρακούχο μεταλλικό νερό, αντί για αεριούχα ποτά με ζάχαρη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιοσδήποτε τύπος ενανθράκωσης δημιουργεί μια φούσκα στο στομάχι, με αποτέλεσμα ο αέρας να βγαίνει από το πάνω ή το κάτω άκρο και το αέριο να φυσάει την κοιλιά σας σαν ένα μπαλόνι. Η τσίχλα, η σκληρή καραμέλα και τα καλαμάκια προκαλούν επίσης κατάποση αέρα!

Τα φασόλια, οι φακές και τα λαχανικά όπως το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το κουνουπίδι, το λάχανο και τα χόρτα προκαλούν αέρια στη χώνεψη. Όμως είναι τροφές πολύτιμες που είναι καλό να καταναλώνουμε. Το Ultimate Digestive Enzyme  θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες συνέπειες όταν τα καταναλώνετε και να τα έχετε ενταγμένα καθημερινά στη διατροφή σας.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share