Αντιμετωπίστε τις ευρυαγγείες με τη βοήθεια της φύσης!

Φλαβονοειδή: Τα καλύτερο φυσικό φάρμακο για την καρδιά-Αντιμετωπίστε τις ευρυαγγείες φυσικά
2 λεπτά

Αντιμετωπίστε τις ευρυαγγείες με φυσικό τρόπο, αξιοποιώντας την επιστημονική έρευνα πενήντα ετών. Πριν πενήντα χρόνια, στο Μπορντό της Γαλλίας, ο. Dr. Jacques Masquelier έκανε μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στην επιστήμη της διατροφής. Απομόνωσε στους σπόρους σταφυλιών έναν ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα, προστατευτικό των κυττάρων και των ιστών, γνωστό σαν ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες (OPCs), ο οποίος εξουδετερώνει τα μόρια που αποκαλούμε ελεύθερες ρίζες.

Η επιστημονική έρευνα έχει ταυτοποιήσει τον κώδικα, με τον οποίον οι ελεύθερες ρίζες συμβάλλουν στην καταστροφή των κυττάρων. Επειδή η καταστροφή των κυττάρων είναι η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων υγείας αλλά και της γήρανσης, η προστασία μας από τη δράση των ελεύθερων ριζών είναι ένα καθοριστικό προληπτικό μέτρο για υγεία και μακροζωία.

Η Flora παρασκευάζει το Beyond Grape Seed ®, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, όπου συνυπάρχουν τα αυθεντικά Masquelier’s® OPC’s, με ένα πλήρες φάσμα βιοφλαβονοειδών από cranberries και μύρτιλλα.

Πολύτιμη και σημαντική ομάδα φυσικών ουσιών, τα φλαβονοειδή βρίσκονται στα σταφύλια, τα μύρτιλλα, τα μούρα και τα cranberries. Δίνουν το κόκκινο χρώμα στα φρούτα και αποτελούν ισχυρούς θεραπευτικούς παράγοντες. Έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην βελτίωση του κυκλοφορικού, την ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αγγείων, των φλεβών και της καρδιάς, ακόμα και σε διαβητικούς. Μειώνουν την ευθραυστότητα και τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, εμποδίζουν τις ευρυαγγείες, την κατακράτηση υγρών αλλά και την εναπόθεση αθηρωματικής πλάκας. Πολυάριθμες μελέτες δείχνουν ότι ειδικά το εκχύλισμα των σπόρων σταφυλιού είναι εξαιρετικό για τη φλεβική ανεπάρκεια που προκαλεί οίδημα, πόνο, πρήξιμο, κόπωση, κνησμό και κράμπες

Τα αυθεντικά Masquelier’s® OPC’s είναι είκοσι φορές πιο ισχυρά από τη βιταμίνη C και πενήντα φορές πιο ισχυρά από τη βιταμίνη Ε στην ικανότητα εξουδετέρωσης των ελεύθερων ριζών. Τα αυθεντικά Masquelier’s® OPC’s στο Beyond Grape Seed προστατεύουν τα κύτταρα και τους ιστούς εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες και μπλοκάροντας τα αποδομητικά ένζυμα.

Επιδιορθώνουν το αγγειακό σύστημα

Το Beyond Grape Seed ενδυναμώνει ολόκληρο το αγγειακό δένδρο. Τα OPCs εμποδίζουν τη διαρροή αίματος από τα τριχοειδή αγγεία, (τις ευρυαγγείες), στα πόδια, τα μάτια και την επιδερμίδα, όπως επίσης μειώνουν την κατακράτηση των υγρών. Χωρίς τα OPCs τα αποδομητικά ένζυμα είναι ελεύθερα να επιτεθούν στη δομή των αγγείων. Οι ελεύθερες ρίζες συνεχίζουν να εκφυλλίζουν αυτά τα αγγεία, δημιουργώντας ρωγμές οι οποίες γίνονται παγίδες για την κακή χοληστερίνη (LDL). Εκεί η LDL προσελκύει ασβέστιο. Η χοληστερίνη και το ασβέστιο δημιουργούν μια πλάκα η οποία στενεύει τις αρτηρίες (αθηρωμάτωση) και ευνοεί τη δημιουργία θρόμβων.

Άμεση απορροφητικότητα-βιοδιαθεσιμότητα

Τα OPCs στο Beyond Grape Seed είναι τα ταχύτερα απορροφήσιμα και άμεσα βιοδιαθέσιμα αντιοξειδωτικά. Μόλις 10 λεπτά μετά τη λήψη, ξεκινά η απορρόφηση και μετά από 45 λεπτά επιτυγχάνεται η μέγιστη απορρόφηση. Μετά από 7 ώρες, τα επίπεδα παραμένουν υψηλά στο ένα τρίτο του μέγιστου. Τα OPCs παραμένουν στον συνδετικό ιστό και το κολλαγόνο μέχρι 72 ώρες.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share